Τηλεόραση|13.09.2019 16:09

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκλεισε στο ΟΝΕ με λιγότερα χρήματα (vid)

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha. «Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα...), αλλά κυρίως δοµείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν µετάνιωσα για κανένα». 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σωτήρης Καραμίντζας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Βίκυ Χατζηβασιλείου έβαλε πλώρη για το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Έκλεισε στο ONE. Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Υπέγραψε το συμβόλαιο με το ONE. Η Βίκυ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα της. Στην τελευταία εγγραφή στον Alpha που η Βίκυ έβλεπε την πόρτα της εξόδου να την χαιρετάει από μακριά, τους είχε πει: "μην ανησυχείτε, ό,τι και αν συμβεί εγώ θα σας πάρω μαζί μου, στο επόμενο κανάλι εάν πάμε κάπου αλλού".

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος του Open TV αποκάλυψε και τα χρήματα που θα παίρνει η παρουσιάστρια στη νέα της τηλεοπτική στέγη. «Ξέρω ότι το συμβόλαιό της στον Alpha είχε διψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα και τα τρία μηδενικά. Τώρα έχει μονοψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα. Είναι περίπου στις 7.000 ευρώ».

One TVΒίκυ ΧατζηβασιλείουAlpha TV