Τηλεόραση|16.09.2019 16:16

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Ρωξάνη αποκαλύπτει πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μιχαήλ

Newsroom

λέξεις - Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Το «αύριο» θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου είναι μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά. Δύο πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας.

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. 

«8 Λέξεις» - Διαβάστε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 17/9 στις 21:00

Η Ηλιάνα και ο Οδυσσέας πάνω σε έναν παθιασμένο καυγά αποφασίζουν να μην ξαναμιλήσουν ποτέ! Ο Φοίβος δίνει μια εξήγηση στην Ιφιγένεια για τα χρήματα που έχει, αυτή όμως δεν φαίνεται να τον πιστεύει. Ο Μιλτιάδης εκφράζει την ανησυχία του για την ψυχική υγεία του Φοίβου, η Κατερίνα όμως του το κόβει μαχαίρι! Την ίδια στιγμή ο Λουκάς νιώθει μοναξιά και βρίσκει παρηγοριά σε συντροφιά της μιας νύχτας…Η Ρωξάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην αδερφή της πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μιχαήλ και της λέει όλη την ιστορία.

Την ίδια στιγμή, η Νόνα αποκαλύπτει στον Οδυσσέα κάτι που δένει με την εξαφάνιση του πατέρα του και τον βάζει σε βαθιά σκέψη. Στο μεταξύ η Ναυσικά καλεί όλο και περισσότερο κόσμο στον γάμο του, επισημοποιώντας έτσι την σχέση του με την Έρση. Η Εύα με τον Σίμο ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες κλονίζοντας έτσι την υγεία της κόρης τους.

Ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα γυρίζουν από τη Βενετία και ανακοινώνουν πως δεν θα παρευρεθούν στον γάμο του Οδυσσέα, γεγονός που εξοργίζει τη Ναυσικά και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα οι ετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται πυρετωδώς στην Κέρκυρα, αλλά ο Οδυσσέας δεν δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο Νικηφόρος γοητεύεται από την Εύα... Ο Άκης ζητάει μια χάρη από τον Μιχαήλ, αλλά τελικά καταλήγουν σε καυγά καθώς τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα. Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως δεν έχει καμία απαίτηση από αυτόν σε σχέση με το παιδί. Η Ηλιάνα φτάνει στα πρόθυρα της τρέλας και εξομολογείται στον Δημήτρη όλη την αλήθεια ενώ ο Οδυσσέας παραδέχεται στον Σπύρο πως αυτός ο γάμος που ετοιμάζεται να κάνει είναι τελικά λάθος. 

ΣΚΑΪΑνδρέας Γεωργίου8 λέξεις