Τηλεόραση|18.09.2019 16:36

Λιάγκας: Η αμήχανη στιγμή που η Καζαριάν δεν θυμάται ποιον ρόλο θα υποδυθεί στο θέατρο (vid)

Newsroom

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου «Greece's Next Top Model», Ειρήνη Καζαριάν, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες 2», που σκηνοθετεί ο Νικόλας Ανδρουλάκης. Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν, που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα των κοινωνικών δεδομένων αιώνων για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

«Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω θέατρο. Δεν έχω ξανακάνει υποκριτικής, οπότε είναι κάτι καινούργιο για μένα. Την υποκριτική δεν την είχα στο μυαλό μου ποτέ. Ο πατέρας μου, βέβαια, έπαιζε θέατρο, αλλά στο μυαλό μου δεν το είχα, είχα μόνο το μόντελινγκ. Έχω ένα άγχος που με κυριεύει, αλλά θα τα καταφέρω. Τα σχόλια τα έχω συνηθίσει», ανέφερε η Ειρήνη Καζαριάν στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσουν τις πρόβες της παράστασης. 

Ωστόσο, η μελαχρινή καλλονή δεν φάνηκε να γνώριζε τον ρόλο και την υπόθεση του έργου. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ειρωνεύτηκε μέχρι και τους δημοσιογράφους. Μία συμπεριφορά που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο περιστατικό «κατάντια της κοινωνίας μας» και «ντροπή». 

Ειρήνη ΚαζαριάνGNTMΓιώργος Λιάγκας