Τηλεόραση|18.09.2019 21:00

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: O Οδυσσέας δείχνει όλο και πιο αβέβαιος για τον γάμο

Newsroom

λέξεις - Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Το «αύριο» θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου είναι μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά. Δύο πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας.

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. 

«8 Λέξεις» - Διαβάστε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης 19/9 στις 21:00

Η Ηλιάνα πριν τον γάμο κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να πείσει τον Οδυσσέα να μην παντρευτεί την Έρση. Του λέει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει και να μείνει μαζί του, αλλά ο Οδυσσέας έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του... Ο Άκης είναι έξαλλος με τη Σμαράγδα και την απόφασή της να έρθει στην Κέρκυρα χωρίς να της το έχει επιτρέψει.

Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο ενώ παράλληλα ο Νικηφόρος φλερτάρει με την Εύα και ο Σίμος παίρνει συνέντευξη από τον Οδυσσέα τον οποίο και καταφέρνει να εκνευρίσει με τις αδιάκριτες ερωτήσεις του. Παράλληλα, από ένα τηλεφώνημα του Νικηφόρου καταλαβαίνουμε ότι κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό και ο ερχομός του στην Ελλάδα, μόνο τυχαίος δεν είναι. Η Έρση και η Ηλιάνα συναντιούνται κι αποφασίζουν να κάνουν μια συζήτηση, έξω από τα δόντια.

Η Έρση μιλάει έξω από τα δόντια στην Ηλιάνα και της κάνει ένα ξεκαθάρισμα για τον Οδυσσέα που την αφήνει άφωνη! Παράλληλα, ο Οδυσσέας λέει στον Νικηφόρο για το ρολόι του πατέρα τους που ανακάλυψε στο σπίτι. Όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα, ο Οδυσσέας δείχνει όλο και πιο αβέβαιος για τον γάμο.

Ο Άκης γίνεται έξαλλος με τον Μιχαήλ καθώς παρακούει τις εντολές του και τάσσεται κατά της Κυβέρνησης! Στο μεταξύ, ο Λουκάς με τον Μιλτιάδη έρχονται και πάλι σε ρήξη και όλα δείχνουν πως πλησιάζει το τέλος της σχέσης τους. Η Εύα, μετά από πίεση, παραδέχεται στην Ρωξάνη πώς κάτι παίζει με τον Νικηφόρο! Όπως ήταν επόμενο ο Σπύρος βλέπει την Ιφιγένεια στο γάμο και η συνάντηση τους είναι επεισοδιακή. 

8 λέξειςΑνδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪ