Τηλεόραση|21.09.2019 17:44

Άκης Δήμας: Ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» στις οντισιόν του X Factor (vid)

Newsroom

Στη σκηνή του «X Factor» βρέθηκε ο ηθοποιός Άκης Δήμας, ο οποίος είχε πρόσφατα δηλώσει πως είναι γιος του «κτήνους της Λαμίας». Ο νεαρός καλλιτέχνης τραγούδησε μπροστά στους κριτές το «Τι να το κάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς πήρε τέσσερα όχι από τους κριτές.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο Άκης Δήμας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», περιγράφοντας τη φρίκη των παιδικών του χρόνων, τα όργια στους στάβλους, το ξύλο και τις βρισιές και αποκαλύπτοντας πως έκανε τα πάντα για να ξεχάσει τα «μαύρα» παιδικά του χρόνια, αλλάζοντας ακόμη και επίθετο. 

Διαβάστε περισσότερα: Ο ηθοποιός Άκης Δήμας σοκάρει: «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου»

«Σε ένα σπίτι - τρώγλη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας, ζούσαμε πέντε παιδιά, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Από τα πέντε μου, ο "κύριος" αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση: "Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις". Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ», αποκαλύπτει ο γιος του «κτήνους της Λαμίας».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που έχει δεχτεί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού. Ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης», θυμάται με πόνο. «Ο μόνο που του εναντιωνόταν, ο φύλακας άγγελός μου, ήταν ο παππούς μου. Τον χτυπούσε όμως κι εκείνων, και ύστερα φασαρίες, Αστυνομία, ντροπή, κενό και πάλι από την αρχή… έχεις δει – φαντάζομαι – σε ειδήσεις και σε ταινίες στυγνούς δολοφόνους ή "γονείς" που βασανίζουν τα παιδιά τους σε υπόγεια… Κάπως έτσι ήταν και αυτός, ίσως και χειρότερα», συμπληρώνει.

T

Ο Άκης Δήμας έφυγε από τη Λαμία το 2011, άλλαξε το όνομα του και πολύ γρήγορα με το ταλέντο του έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ο ίδιος προσπαθούσε για αρκετά χρόνια να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε στην οικογένειά του. Σπούδασε μόνος του,ενώ δεν τον ρώτησε ποτέ κανείς αν ζει ή αν πέθανε

Open TVX FactorΆκης Δήμας