Τηλεόραση|22.09.2019 18:11

8 λέξεις spoiler - Επόμενα επεισόδια: Οδυσσέας και Ηλιάνα καταφεύγουν στη Ρώµη

Αλέξης Μίχας

Η Ηλιάνα για ακόµη µία φορά ζητά διαζύγιο από τον Μιχαήλ, όµως εκείνος αυτήν τη φορά όχι απλώς αρνείται, αλλά την εκβιάζει και µε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό από το παρελθόν. Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα θα δεχθεί επίθεση από άγνωστο σε υπόγειο πάρκινγκ, που θα κλονίσει ακόµη περισσότερο τα νεύρα της.

Έπειτα από πίεση του Μιχαήλ επισκέπτονται ψυχίατρο, ο οποίος της συνταγογραφεί φάρµακα τα οποία η κοπέλα αρνείται να πάρει. Στη συνέχεια, συνοµιλεί µε τον Οδυσσέα και καταστρώνουν το σχέδιο της φυγής τους. Ο Οδυσσέας µε τη βοήθεια του Σπύρου ετοιµάζει πλαστό έγγραφο, ώστε η Ηλιάνα να µπορέσει να πάρει στη Ρώµη και την κόρη της. Όλα οργανώνονται µε µεθοδικό τρόπο. Η Ηλιάνα καταφέρνει τελικά και φθάνει στη Ρώµη µαζί µε το παιδί.

Λίγο αργότερα ο Μιχαήλ µε το πρώτο αεροπλάνο φθάνει στην Κέρκυρα και εισβάλλει στο ατελιέ του Οδυσσέα ψάχνοντας τη γυναίκα του. Ο Οδυσσέας έχει καταφέρει να τους ξεγελάσει όλους. Ενώ ο Ακης Αρώνης πιέζει τον γαµπρό του να δώσει το διαζύγιο στην Ηλιάνα, εκείνη βρίσκεται ήδη µε το παιδί στη Ρώµη. Λίγες µέρες αργότερα φθάνει και ο Οδυσσέας εκεί, µε την απόφαση να ξεκινήσουν µια καινούργια ζωή µακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Οµως η ζωή θα παίξει για ακόµη µία φορά τραγικά παιχνίδια.

Ανδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪ8 λέξεις