Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» μπαίνει στις «8 λέξεις» του Γεωργίου (vid)
Αλέξης ΜίχαςΕίναι η μακροβιότερη και η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια στην «Τόλμη και γοητεία», συμμετέχοντας από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα. Έχει γίνει αμέτρητες φορές εξώφυλλο στα ελληνικά περιοδικά στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στα '90s. Ο λόγος για την Κάθριν Κέλι Λανγκ (Katherine Kelly Lang), την «Μπρουκ» της «Τόλμης», η οποία μπαίνει με ρόλο - έκπληξη στις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, εδώ και δύο μήνες η ηθοποιός είχε επαφές με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Η συμφωνία έκλεισε και σε λίγο καιρό η Λανγκ έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.
«Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα», είπε στα ελληνικά η ηθοποιός σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, η σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, ενώ η συμμετοχή της στις «8 λέξεις» θα διαρκέσει για αρκετά επεισόδια.
- Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
- Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
- Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
- Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα