Τηλεόραση|23.09.2019 14:56

Φτερωτός Θεός: Γέμισε γυναίκες το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την άφιξή του (vid)

Newsroom

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (22/9) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασε ο 30χρονος πρωταγωνιστής της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ «Φτερωτός θεός». Ο Τζαν Γιαμάν είναι αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Ο νεαρός που εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός έχει κάνει σπουδές Νομικής και προκαλεί  σκηνές υστερίας και λιποθυμίες όπου εμφανίζεται

Ο Τζαν Γιαμάν προκάλεσε κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο, αφού δεκάδες γυναίκες έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Λίγες ώρες πριν από την άφιξή του στην Αθήνα, ο γοητευτικός άνδρας είχε δημοσιεύσει ένα θερμό βίντεο στα social media, επιβεβαιώνοντας την έλευσή του στη χώρα μας. 

T
T

«Γεια σας, θέλω να σας ανακοινώσω με χαρά πως θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Αθήνα μεταξύ τις 22 και 24 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να δώσω κάποιες συνεντεύξεις. Ελπίζω να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ» ανέφερε στο σύντομο μήνυμά του ο Τζαν Γιαμάν. «Ήθελα απλά να σας ενημερώσω πως θα είμαι εκεί, οπότε να με περιμένετε» συμπλήρωσε. 

Τζαν ΓιαμάνΣΚΑΪΦτερωτός θεόςΕλευθέριος Βενιζέλος