Τηλεόραση|25.09.2019 10:21

Φτερωτός Θεός: Η χειρονομία του Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη που παρεξηγήθηκε (pics)

Newsroom

Το πρόγραµµα του Τζαν Γιαµάν που ήρθε στη χώρα µας ως προσκεκληµένος του ΣΚΑΪ είναι πολύ συγκεκριµένο. Με εμφάνιση ροκ σταρ έφθασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Κυριακή, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και τον πατέρα του. Εκεί ξεκίνησε ο πρώτος γύρος των selfies με τις θαυμάστριές του. Ο ηθοποιός δεν έφερε καμία αντίρρηση. 

Το πρωί της Δευτέρας, εμφανώς ευδιάθετος, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, αναρτώντας, μάλιστα, και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Και εκεί τον περίμεναν οι θαυμάστριές του. Ωστόσο, και πάλι δεν τους χάλασε χατίρι και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Μια πραγματικά όχι τόσο κολακευτική φωτογραφία με τον Τζαν Γιαµάν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και τον δείχνει να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με φόντο την ελληνική σημαία.

Διαβάστε περισσότερα: Φτερωτός θεός: Ντελίριο για τον Τζαν Γιαμάν - Το πριβέ πάρτι και η έφοδος γυναικών

Όπως φαίνεται, όμως, σε άλλες φωτογραφίες και σκηνές από την τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός», πρόκειται για μια κίνηση που κάνει ο ηθοποιός για να φτιάξει τα γυαλιά του. 

«Τρελάθηκαν… Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση! Έφτιαχνα τα γυαλιά μου και ο φακός με πέτυχε σε αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να είστε τρελοί αν νομίζετε πως θα έκανα κάτι τέτοιο. Στη σειρά κάνω συχνά τέτοια κίνηση, μπορείτε να το παρατηρήσετε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Με καριέρα στο µόντελινγκ από τα 20 του χρόνια και σπουδές Νοµικής, ο Τζαν Γιαµάν θεωρείται από τα δηµοφιλέστερα πρόσωπα στη γειτονική Τουρκία. Αποφοιτώντας από το Ιταλικό Λύκειο της Κωνσταντινούπολης µε άριστα, πήγε στις ΗΠΑ µε πρόγραµµα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τµήµα Νοµικής του Πανεπιστηµίου Yeditepe το 2012. Επέστρεψε στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινώντας καριέρα υποκριτικής παράλληλα µε το µόντελινγκ. Η µεγάλη επιτυχία ήρθε, βέβαια, µε τον «Φτερωτό Θεό», όπου συµπρωταγωνιστεί µε την Ντεµέτ Οζντεµίρ.

  
T

Το ζευγάρι λέγεται πως έχει σχέση από τον Νοέµβριο του 2018, χωρίς να το παραδέχεται. Σε ταξίδι τους στον Λίβανο ο Τζαν Γιαµάν δεν διέψευσε πάντως τoν δεσµό. «Όταν άκουσα το όνοµα της Ντεµέτ για συµπρωταγωνίστριά µου στον ‘‘Φτερωτό Θεό’’ είπα ‘‘εντάξει, τώρα είµαι άνετος, µπορώ να παίξω’’. Μέχρι εκείνη τη στιγµή ήµουν περίεργος για το ποια θα έπαιζε τον γυναικείο χαρακτήρα, τον σκηνοθέτη και το υπόλοιπο καστ» ανέφερε, προσθέτοντας µε νόηµα: «Υπάρχει αρµονία µε την Ντεµέτ, συζητάµε και αποφασίζουµε κάθε σκηνή και αν θα κάνουµε αυτό ή το άλλο. Αλλά ίσως δεν θα µπορούσαµε να το κάνουµε αν ο σκηνοθέτης µας ήταν κάποιος άλλος».

T

Πάντως, ο ηθοποιός, µε ρίζες από την Ιταλία, την Αλβανία και τα Σκόπια, το προηγούµενο καλοκαίρι επισκέφθηκε σόλο τη Νάπολη. ∆εν ευχαριστήθηκε τις διακοπές του, καθώς οι θαυµάστριές του τον καταδίωκαν σε κάθε του βήµα. Και µπορεί το ατίθασο λουκ του να γοητεύει τις φαν, όµως σύντοµα θα το αποχωριστεί, καθώς εντός του 2020 θα υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στις τουρκικές ένοπλες δυνάµεις. «Ναι, θα κόψω τα µούσια και τα µαλλιά µου, που χρειάστηκαν τρία χρόνια για να φθάσουν σε αυτό το µήκος. Ισως να µε στενοχωρεί, όµως, από την άλλη, µπορεί να προκύψει ένα διαφορετικό, εξίσου ωραίο look» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

T

Το σύντοµο ταξίδι του Τζαν Γιαµάν στην Αθήνα ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης, οπότε και επιστρέφει αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη.

T
Φτερωτός θεόςΣΚΑΪτούρκικα σίριαλΤζαν Γιαμάν