Τηλεόραση|24.09.2019 18:09

Λάουρα Νάργες: «Ξαφνιάστηκα που έφυγα από το Voice» (vid)

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοίνωσαν μέσα από τα social media ότι αποχωρούν από το «The Voice». Και ενώ βρέθηκαν οι αντικαταστάτες τους και ήταν όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Λάουρα Νάργες έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ

Το πρωί της Τρίτης (24/9), η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και απάντησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το «The Voice». «Ήταν μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Από τη στιγμή που το έμαθα ήθελα να προχωρήσω και εγώ και να είμαι ξεκάθαρη με τον κόσμο. Σχεδόν αμέσως έκανα την ανακοίνωση [στα social media]. Τι ακριβώς έχει συμβεί με εμένα και την εταιρεία παραγωγής θα ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και να μην μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η συνεργασία μου με την Acun Medya έχει ολοκληρωθεί. Γενικά, κοιτάζω μπροστά και περιμένω να δω τι θα μου φέρει το μέλλον» ανέφερε αρχικά η Λάουρα Νάργες. 

«Το "Τhe Voice" είναι ένα πρόγραμμα που το αγαπώ πάρα πολύ. Αλλιώς δεν θα έμπαινα στη διαδικασία για τρίτη χρονιά να συνεχίσουμε παρέα. Δεν μπορώ, όμως, να αλλάξω τα πράγμα, ούτε τις καταστάσεις. Στενοχωρήθηκα σε νορμάλ πλαίσια» συμπλήρωσε.

Η Τάμτα αρνήθηκε, τελικά, την παρουσίαση του μουσικού talent show, και έτσι έπειτα από μια συζήτηση μεταξύ ΣΚΑΪ και Acun Medya αποφασίστηκε να υπάρξει δίδυμο συμπαρουσιαστών, που θα είναι ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγος του Σάκη ΤανιμανίδηΧριστίνα Μπόμπα

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τον συμπαθώ αρκετά. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί. Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Η Χριστίνα είναι ένας γλυκός άνθρωπος. Δεν την έχουμε δει μέχρι στιγμής σε κάτι τηλεοπτικό και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον» τόνισε η ξανθιά καλλονή.  

Λάουρα ΝάργεςThe Voice