Τηλεόραση|27.09.2019 12:36

X Factor: Η έκπληξη του Μάστορα, η selfie και η Γεωργία Αθανασοπούλου που κόπηκε ξανά (vid)

Newsroom

Οι Auditions του «X Factor» δεν έχουν τελειώσει. Οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να ανέβουν στο stage. O Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους προσπαθούν πάνω απ' όλα να διακρίνουν το πάθος του κάθε διαγωνιζόμενου για τη μουσική και το τραγούδι. Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/9). 

Η Εlizabeth Koliada, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, σπουδάζει δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα είναι μοντέλο. Η 22χρονη καλλονή επέλεξε να τραγουδήσει το «Loca» της Σακίρα, αλλά η εμφάνισή της δεν ενθουσίασε τους κριτές, μιας και περίμεναν να δουν κάτι περισσότερο από αυτό που έβλεπαν πάνω στη σκηνή. Παρ' όλα αυτά έγινε η ανατροπή και πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με τρία «ναι». Ο πρώτος που θέλησε να πει την άποψή του για τη νεαρή κοπέλα ήταν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει πρώτα την εμφάνισή της και μετά τη φωνή της. Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή και της ζήτησε να βγάλουν μία selfie.

Με το τραγούδι «Η μόνη επιλογή» του συγκροτήματος Melisses, έκανε την εμφάνισή του μπροστά στην κριτική επιτροπή του «X Factor» ο Γιάννης Τεργιάκης. Ο 17χρονος ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική καθώς κάνει κιθάρα και φωνητική. Παράλληλα, έχει ως ενασχόλησή του τον αθλητισμό. «Πιστεύω για τη σημερινή μου εμφάνιση περισσότερο άγχος έχει η μητέρα μου, παρά εγώ», ανέφερε ο νεαρός παίκτης στη κάμερα του Open TV. Ο Γιάννης τελικά κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με τέσσερα «ναι», ενώ η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. 

Η Γεωργία Αθανασοπούλου πήγε στο «X Factor» για έναν ιερό σκοπό. Θέλει να προωθήσει στη χώρα μας ένα είδος μουσικής που είναι ξεχασμένο. Αυτό είναι τα χριστιανικά γκόσπελ. Η 42χρονη παίκτρια, όμως, διάλεξε να διαγωνιστεί με το «True Faith» των New Order και δυστυχώς δεν έπεισε τους κριτές ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως η Γεωργία Αθανασοπούλου έχει συμμετάσχει κι άλλες φορές σε μουσικά σόου χωρίς όμως καμία ελπίδα. 

Το τραγούδι «24k magic» του Bruno Mars, καθώς και το «Είμαι αλλού», του συγκροτήματος «Melisses», επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του «X Factor» το συγκρότημα Daf. Οι τέσσερις άντρες πήγαν στο μουσικό τάλεντ σόου με σκοπό να τους μάθει ο κόσμος και να προωθήσουν τη δουλειά τους. Ο Χρήστος Μάστορας έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις τους είδε, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν πείστηκε αρκετά με την εμφάνισή τους. Τελικά, όμως, έδωσε το τέταρτο «ναι» και το συγκρότημα πέρασε στον επόμενο γύρο του παιχνιδιού.   

Η Αντιγόνη Κουτσούρη ανέβηκε στη σκηνή του «X Factor», διεκδικώντας μία θέση στο μουσικό ριάλιτι. Η 52χρονη παίκτρια από τότε που θυμάται τον εαυτό της τής άρεσε να τραγουδάει. Μένει με τον σύζυγό της στο Λαγονήσι, ενώ εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια. Για το «X Factor» επέλεξε το τραγούδι «Το κορίτσι», σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, που έχει ερμηνεύσει η Πέννυ Μπαλτατζή. Η εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και οι κριτές την πέρασαν στο Bootcamp. 

Το τραγούδι «Άδεια μου αγκαλιά» που έχει ερμηνεύσει ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέλεξε η Τζένια Μαυρογιάννη. Η 25χρονη κοπέλα σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΠΑΔΑ, αλλά επιθυμεί να γίνει τραγουδίστρια. Η μελωδική φωνή της κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή. «Έχεις μία φωνή που είναι σωστή. Έχεις μία ωραία έκφραση. Σαν πρώτη ύλη το έχεις. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε ευχαριστώ!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους συμπλήρωσε: Σε ρώτησα προηγουμένως αν είσαι τραγουδίστρια. Να απαντήσω εγώ; Είσαι τραγουδίστρια! Κατάφερες να με αγγίξεις πολύ και λόγω του Νιόνιου. Ο Νιόνιος είναι από τους δασκάλους μου κι έχω μια πολύ μεγάλη ευαισθησία. Αλλά ήσουν εδώ, σαν να το κάνεις χρόνια, οπότε προφανώς από την ώρα που γεννήθηκες ήσουν, απλά δεν το ήξερες. Μπράβο, κορίτσι μου».  

Μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Υπάρχει λόγος», που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν η Έλενα Παπαρίζου, επέλεξε για την εμφάνισή του στις Auditions ο Ματθαίος Πουμπουρίδης, ενώ λίγο πριν το τέλος του σημερινού επεισοδίου, οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τη 17χρονη Jody Lulati από την Αλβανία, η οποία διάλεξε το «You know I’m no good» της Amy Winehouse

Το επόμενο επεισόδιο του «X Factor» θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη (26/9), στις 21:00 από τη συχνότητα του Open TV. 

Open TVX Factor