Τηλεόραση|27.09.2019 13:13

X Factor: Ο Μητροπάνος, η ατάκα–μαχαιριά του Θεοφάνους και ο παίκτης που έπεσε από τη σκηνή (vids)

Newsroom

Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται και η πρώτη φάση του διαγωνισμού μπαίνει στην τελική ευθεία. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλοι οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τα τρία «ναι» που θα τους εξασφαλίσουν την παρουσία στην επόμενη φάση.

Με το τραγούδι «Shape of you» (acoustic) του Ed Sheeran έκανε την εμφάνισή του στις Auditions του μουσικού talent show ο Βασίλης Οπαλίτης. Ο 23χρονος διαγωνιζόμενος ήθελε να πάει στους κριτές και να τους ευχαριστήσει που τον πέρασαν στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν πρόσεξε πως υπήρχε κενό μεταξύ της σκηνής και των θέσεων των μελών της επιτροπής, με αποτέλεσμα να πέσει από τη σκηνή. 

Ο Αναστάσης Οικονόμου από τη Σίφνο τραγούδησε τη «Ρόζα», σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Άλκης Αλκαίου, που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος και συγκίνησε τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δύο κριτές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Όπως αποκάλυψε ο διαγωνιζόμενος, ο λόγος που επέλεξε το εν λόγω τραγούδι είναι ο πατέρας του στον οποίο ήθελε να το αφιερώσει. Ο πατέρας του 22χρονου νοσηλεύεται, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

«Κάνω φωνητική και συνεχίζω», είπε ο Χρήστος Γκίκας, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του απαντάει: «Να αλλάξεις δάσκαλο». Ο 16χρονος παίκτης επέλεξε να τραγουδήσει στο «X Factor» το «Να την προσέχεις» των Onirama and Sanjuro, σε μουσική και στίχους του τελευταίου. Η κριτική επιτροπή του είπε πως υπάρχει πρόβλημα με τη φωνή του, ότι δεν είναι έτοιμη και στρωμένη ακόμα, αλλά θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία και να τον περάσουν στην επόμενη φάση. 

Μπορεί να μην πήρε ούτε ένα «ναι» καθώς οι κριτές δεν μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, κέρδισε όμως το χειροκρότημα του κόσμου. Ο λόγος για τον Ιωάννη Σαλούστρο, ο οποίος τραγούδησε «Κι εσύ θα φύγεις» του Τόλη Βοσκόπουλου

Μία εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και δεν μπορούσε να μη δώσει τέσσερα «ναι» ήταν η ερμηνεία του συγκροτήματος «Appartia», που επέλεξε το τραγούδι «Καίγομαι καίγομαι», σε μουσική και στίχους των Σταύρου Ξαρχάκου και Νίκου Γκάτσου, αντίστοιχα, και έχει ερμηνεύσει η Σωτηρία Λεονάρδου

Το επόμενο επεισόδιο του «X Factor» θα προβληθεί σήμερα, Παρασκευή (27/9), στις 21:00 από τη συχνότητα του Open TV.

Δημήτρης ΜητροπάνοςOpen TVX Factor