Τηλεόραση|01.10.2019 13:13

GNTM 2: Tην «έκοψαν» λόγω του προβλήματος υγείας της (vid)

Newsroom

Η Ελένη έφτασε στο bootcamp του «GNTM 2», αλλά οι κριτές δεν της έδωσαν το εισιτήριο να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Η νεαρή κοπέλα πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 14 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Ως εκ τούτου, οι γιατροί δεν επέτρεψαν στους κριτές να τη βάλουν σε αυτή τη δοκιμασία, η οποία θα είναι δύσκολη και χρονοβόρα, και σίγουρα δεν θα βοηθήσει την υγεία της. 

«Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις. Είσαι απλά μοντέλο. Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα. Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις. Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του "Next Top Model". Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας το οποίο έχεις. Για το δικό σου καλό δεν θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου» σχολίασε η Βίκυ Κάγια. 

Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα, αλλά και οι τέσσερις κριτές της υποσχέθηκαν ότι θα τη βοηθήσουν εκτός ριάλιτι να ασχοληθεί με τη μόδα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα συγκινημένος της είπε ότι θα τη φωτογραφήσει με τα ρούχα του και θα τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. 

Η καλλίγραμμη Ελένη σχολιάστηκε και στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», όπου είδαμε και τις 24 κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2:
 

GNTM 2Βίκυ ΚαγιάStar TVGNTMαναιμία