Τηλεόραση|06.10.2019 19:21

GNTM 2: Έρχονται δοκιμασίες-φωτιά - To who is who των κοριτσιών (vid)

Φωφώ Μπόνιου

Το σίγουρο είναι ότι φέτος τα κόνσεπτ θα είναι πιο απαιτητικά, κρίνοντας και από το πρώτο με την πασαρέλα σε ύψος 30 μέτρων. Σε αυτήν τη δοκιμασία δύο κορίτσια αποχώρησαν, καθώς δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Σημειωτέον ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο γυρισμάτων, με τις περισσότερες καλλονές να έχουν ήδη αποχωρήσει και το ριάλιτι μόδας του Star να βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή φέτος θα ανάψει φωτιές στο σπίτι του «GNTM».

Όταν θα συγκατοικούν μόνο εννέα κορίτσια (Κωνσταντίνα Φλώρου, Ασημίνα Χαρίτου, Κέισι Μίζιου, ΑνναΜαρία Ηλιά, Αννα Χατζή, Κάτια Ταραμπανκό, Χαρά Παππά, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ιλντα Χρόνη), θα επιστρέψουν για μια δεύτερη ευκαιρία άλλες τρεις κοπέλες. Αυτές είναι οι Θεσσαλονικιές Εμμανουέλα - Μαρία Μάινα και Πόπη Γαλέτσα (που αποχώρησε στην πρώτη δοκιμασία), καθώς και η Ελευθερία Καρναβά, που είχε κατοχυρώσει εξαρχής το Golden Pass. Η αναστάτωση που θα επιφέρει μέσα στο σπίτι θα είναι μεγάλη, καθώς οι υπόλοιπες θα θεωρήσουν ότι είναι άδικο για εκείνες.

Το Who is Who των κοριτσιών

Επτά κορίτσια από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από Αλβανία, Μολδαβία, Ολλανδία, Σουδάν και Ουκρανία, δίνουν το «παρών» στο φετινό «GNTM». Με τέσσερις καλλονές ακολουθεί η Κρήτη, με τρεις η Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχουν και κορίτσια από τα Γιάννενα, την Κύπρο, τη Μήλο, την Κορινθία και την Ηγουμενίτσα.

Σε ό,τι αφορά τα βιογραφικά των μοντέλων, σε αυτά εντοπίσαμε ως επί το πλείστον αθλήτριες, μοντέλα, αισθητικούς και make-up artists, φοιτήτριες ψυχολογίας, διοίκησης επιχειρήσεων, φυσιοθεραπείας και παιδαγωγικού, μία αγρότισσα, μία τραγουδίστρια, μία youtuber, σπουδάστριες υποκριτικής, μία πιανίστρια, μία δημοσιογράφο και τη Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία δούλευε ως ρεπόρτερ στην ΕΡΤ3, ενώ τώρα είναι επαγγελματίας make-up artist.

GNTMNext Top ModelGNTM 2