Τηλεόραση|07.10.2019 15:27

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Οι ενοχές βασανίζουν τις τρεις αδελφές

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η ιστορία του πρωτότυπου σεναρίου διαδραµατίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 (1958) σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάµπου και περιστρέφεται γύρω από τις τρεις αδελφές Σταµίρη, οι οποίες χτυπηµένες σκληρά από τη µοίρα προσπαθούν να επιβιώσουν σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία µε πολύ συγκεκριµένα πρότυπα. Πρόκειται για την Ελένη (Μαρία Κίτσου), την Ασηµίνα (Ελλη Τρίγκου) και τη ∆ρόσω (∆ανάη Μιχαλάκη). 

Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιός τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί όταν επιστρέφει στο χωριό ο Λάμπρος. Ο μοναδικός έρωτάς της. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δασκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεοδοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Άγριες Μέλισσες» - Διαβάστε τι θα γίνει στα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτη 7 - 8/9 στις 22:45

Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες.

Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή; Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

«Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει»

Η κηδεία του Γιάννου βυθίζει το χωριό στο πένθος. Η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει. Η Μυρσίνη που δεν έχει πειστεί ακόμα για την ενοχή του νεκρού Γιάννου, πιέζει τον Κυπραίο για απαντήσεις. Το χωριό δεν θέλει τον Λάμπρο για δάσκαλο στο σχολείο, μετά το έγκλημα του αδερφού του και εκείνος σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον μεταπείσει και ο Λάμπρος βρίσκεται σε δίλλημα, καθώς δε θέλει να αφήσει τον πατέρα του μόνο του.

Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Την ίδια στιγμή ο Δούκας πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης για να πάρει την προίκα του γάμου που του ανήκει. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί τόσο εύκολα και στέκεται με θάρρος απέναντί του. Παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα. Ποιος θα είναι ο αναπάντεχος σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό της;

ΑΝΤ1Άγριες μέλισσες