Τηλεόραση|07.10.2019 15:35

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Μια επιστολή ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η ιστορία του πρωτότυπου σεναρίου διαδραµατίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 (1958) σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάµπου και περιστρέφεται γύρω από τις τρεις αδελφές Σταµίρη, οι οποίες χτυπηµένες σκληρά από τη µοίρα προσπαθούν να επιβιώσουν σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία µε πολύ συγκεκριµένα πρότυπα. Πρόκειται για την Ελένη (Μαρία Κίτσου), την Ασηµίνα (Ελλη Τρίγκου) και τη ∆ρόσω (∆ανάη Μιχαλάκη). 

Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιός τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί όταν επιστρέφει στο χωριό ο Λάμπρος. Ο μοναδικός έρωτάς της. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δασκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεοδοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Άγριες Μέλισσες» - Διαβάστε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/10 στις 22:45

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του, τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει.

Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά- Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1