Τηλεόραση|09.10.2019 11:20

Ασημίνα Ουστάλλι: Ο τραγικός θάνατος της μητέρας της - «Τη βρήκαν σε τραγική κατάσταση»

Newsroom

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατο της μητέρας της, ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της.

Η 24χρονη Ασημίνα, που ξεχώρισε στο ριάλιτι μαγειρικής τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όπου από την ηλικία των 7 ετών μαγείρευε για τη μικρότερη αδελφή και τους γονείς της. Παράλληλα αποκάλυψε πως σε ηλικία μικρότερη των 2 ετών έχασε τη βιολογική της μητέρα από ένα τραγικό δυστύχημα με άλογο.

Ασημίνα Ουστάλλι

«Έχω χάσει τη μητέρα μου μικρή, μικρότερη από δύο χρόνων. Δεν έχω μνήμες, δεν τη θυμάμαι καθόλου! Έχω μόνο μια φωτογραφία της. Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανή σημείο για να μη στενοχωριέται ο πατέρας μου. Την είχα στο ημερολόγιο.

Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο. Το άλογο ήταν άγριο. Η μητέρα μου το πήρε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι πάνω σε μια πέτρα. Και το άλογο την έσυρε κάποια μέτρα. Τη βρήκε ο παππούς μου σε τραγική κατάσταση. Την πήγαν στο νοσοκομείο. Είχε τις αισθήσεις της. Αλλά ήταν νεκρή. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κουνηθεί. Έπειτα από δύο ώρες πέθανε.

Αυτό έγινε στην Αλβανία. Οι γονείς μου είχαν έρθει στην Ελλάδα, που γεννήθηκα εγώ και ξαναέφυγαν. Μετά ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε» είπε, μεταξύ άλλων, η Ασημίνα Ουστάλλι.

«Έχω δεχτεί ρατσισμό λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»

Η Ασημίνα Ουστάλλι μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί. «Έχω δεχτεί έντονο ρατσισμό στη δουλειά λόγω της αλβανικής καταγωγής μου! Συνάδελφος μου μου είπε "Άντε μωρή Αλβανίδα"! 16 χρόνων δούλευα delivery και πήγαινα με τα πόδια. Οι γονείς μας είναι πολύ περήφανοι για μένα και την αδελφή μου (...) Οι συνάδελφοι μου στο ξενοδοχείο δήλωσαν συμμέτοχη για μένα στο "MasterChef"! Στενοχωρήθηκα όταν με έκοψε λόγω της εμφάνισης ο κύριος Κοντιζάς και πείσμωσα. Όνειρό μου είναι να τα καταφέρω με την άξια μου και να ανοίξω δικό μου εστιατόριο» είπε η καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη.

T
T
ΜεσάνυχταΑσημίνα ΟυστάλλιΕλεονώρα ΜελέτηMasterChef