Επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω» με Χατζηνικολάου: Πρώτος καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NewsroomΤη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 23:45, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Μια συνέντευξη - εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα.
Ο δημοσιογράφος που έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο, επιστρέφει και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες, από όλους τους χώρους.
Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους.
- Νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία ενόψει εκλογών - Τι προβλέπει ο σχεδιασμός
- Σιδηρόδρομος: «Εκτροχιάζεται» το χρονοδιάγραμμα στο Λάρισα-Βόλος - Παράταση ενός έτους και στο βάθος... αποζημιώσεις
- Υπόθεση Pizza Fan: Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι - Αστρονομικά κέρδη 150.000.000 εκατ. ευρώ
- Ψηφοδέλτια ΝΔ: Άρωμα γυναίκας, άνοιγμα στους 30ρηδες και πρόσωπα έκπληξη