Τηλεόραση|14.10.2019 16:39

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Λάµπρος θυμάται την «προδοσία» του στην Ελένη

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η ιστορία του πρωτότυπου σεναρίου διαδραµατίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 (1958) σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάµπου και περιστρέφεται γύρω από τις τρεις αδελφές Σταµίρη, οι οποίες χτυπηµένες σκληρά από τη µοίρα προσπαθούν να επιβιώσουν σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία µε πολύ συγκεκριµένα πρότυπα. Πρόκειται για την Ελένη (Μαρία Κίτσου), την Ασηµίνα (Ελλη Τρίγκου) και τη ∆ρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). 

Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιός τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

«Άγριες Μέλισσες» - Διαβάστε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/10 στις 22:45

Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί όταν επιστρέφει στο χωριό ο Λάμπρος. Ο μοναδικός έρωτάς της. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δασκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεοδοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Άγριες Μέλισσες» - Διαβάστε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 15/10 στις 22:45

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αλλάξει γνώµη στην Ασηµίνα και να αρνηθεί το προξενιό της Ρίζως. ∆εν γνωρίζει όµως πως ο πατέρας του ετοιµάζει και για εκείνον την ίδια µοίρα. Η Ασηµίνα δεν ξέρει τι να κάνει: να ακολουθήσει τον δρόµο της καρδιάς της ή της λογικής; Η Θεοδοσία, καταρρακωµένη από τα άσχηµα νέα της εγκυµοσύνης της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον Λάµπρο, ο οποίος είναι απόµακρος. Τον στοιχειώνει ο λόγος που δεν γύρισε στην Ελένη 10 χρόνια πριν. Ο Κυπραίος αποσπά πληροφορίες από τον Νέστορα, καθώς εκείνος του εκµυστηρεύεται τις σκέψεις του. Τα νέα από το υπουργείο σε σχέση µε το σχέδιο για τη βιοµηχανική ζώνη δεν είναι καλά για τον ∆ούκα. Ο Κωνσταντής προτείνει µια λύση που θα προβληµατίσει τον πατέρα του. Ο Νέστορας αποφασίζει να µοιραστεί µε τον Προύσαλη τις πληροφορίες του για τον θάνατο του Γιάννου. 

Μαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1