Τηλεόραση|14.10.2019 18:29

Το «Just the 2 of us» στο OPEN με κριτή την Άντζελα Δημητρίου (vid)

Newsroom

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να επιστρέψει το «Just The 2 οf us» μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Πρόκειται για ένα μουσικό talent show, που πρωτογνωρίσαμε το 2010 μέσα από τη συχνότητα του MΕGA με τον Γιώργο Καπουτζίδη και έκανε ξανά την εμφάνιση του το 2014 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε κάθε κύκλο επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό ή και τηλεοπτικό χώρο, κάνουν ντουέτο με κάποιον γνωστό επαγγελματία τραγουδιστή και ετοιμάζουν κάθε εβδομάδα ένα τραγούδι που παρουσιάζουν στο live. Τα ντουέτα βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή με βαθμό από το 1-10 για την παρουσίαση του κομματιού τους, ενώ ακόμη δέχονται θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Κάθε εβδομάδα, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πως είναι κοντά στο να πει το μεγάλο ναι και να είναι ένας από τους κριτές στον νέο κύκλο του «Just The 2 οf us», ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης. Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η λαϊκή τραγουδίστρια βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το concept.

Νίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usΆντζελα Δημητρίου