Τηλεόραση|14.10.2019 19:18

Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ: «Παθιάζομαι κι εγώ στη ζωή μου όπως η Αρζού»

Άκης Φωτόπουλος

H Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, που υποδύεται μία από τις πιο μισητές ηρωίδες της σειράς «Ελίφ», μιλά αποκλειστικά στο «TV Εθνος» για τον ρόλο της, αναφέρεται στις αντιδράσεις του κόσμου και αποκαλύπτει πώς είναι η συνεργασία της με την Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ (Ελίφ Εμιρόγλου).

Από μικρή θέλατε να γίνετε ηθοποιός;

Ναι από μικρή μου άρεσε πολύ να παίζω σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείου μου μαζί με τους συμμαθητές μου.

Όταν είπατε στους γονείς σας ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιός, σας στήριξαν ή σας απέτρεψαν να ακολουθήσετε τον δρόμο της υποκριτικής;

Η οικογένειά μου από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου και είναι συνεχώς κοντά μου ενισχύοντάς με σε ό,τι κάνω. Τους είμαι ευγνώμων.

Και η πρώτη σας επαφή με την υποκριτική πώς έγινε;

Ως μαθήτρια στο γυμνάσιο δέχθηκα πρόταση να παίξω σε μια μουσική θεατρική παράσταση. Είπα φυσικά ναι στην πρόταση και συμμετείχα αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Η πρόταση για τη σειρά «Ελίφ» πώς προέκυψε;

Πέρασα από οντισιόν, τους άρεσα και μου ανέθεσαν το ρόλο της Αρζού σε ηλικία 23 χρόνων. Όπως καταλαβαίνετε αισθάνθηκα πολύ υπερήφανη για την επιλογή αυτή αλλά και για το συγκεκριμένο ρόλο τον οποίο αμέσως και αγάπησα.

Πού οφείλεται η επιτυχία της Ελίφ;

Η σειρά αρέσει γιατί βγάζει μια ειλικρίνεια. Ολοι όσοι συμμετέχουμε στην «Ελίφ» με τον άλφα ή βήτα τρόπο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και το κοινό επιβραβεύει την προσπάθειά μας αυτή.

Όταν σας είπαν ότι θα υποδυθείτε την Αρζού και διαβάσατε τον ρόλο της, πώς νιώσατε;

Κοιτάξτε, η Αρζού είναι μια γυναίκα που συνδυάζει πολλά μαζί. Είναι ισχυρή, φιλόδοξη, απρόβλεπτη και συνάμα επικίνδυνη. Είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και χαίρομαι ως ηθοποιός που υποδύομαι έναν τέτοιο ρόλο.

Τι χαρακτήρας είναι η Αρζού;

Είναι μια γυναίκα όπως σας είπα πολύ επικίνδυνη και σκληρή. Ιδιαίτερα φιλόδοξη και με μεγάλα πάθη.

Στη ζωή σας παθιάζεστε εύκολα όπως και η Αρζού στο σίριαλ;

Ναι, παθιάζομαι και εγώ για όλα όσα αγαπώ. Είμαι πολύ παθιασμένη με τη δουλειά, τους φίλους και τη ζωή μου γενικότερα.

Στον τρίτο κύκλο της «Ελίφ», που ξεκίνησε μόλις πρόσφατα στην Ελλάδα, πώς εξελίσσονται τα πράγματα;

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι με αυτά που θα δείτε θα εκπλαγείτε πραγματικά αλλά και θα ενθουσιαστείτε.

Εχετε σχέση;

Ναι και είμαι καλά. Αλλά δεν θα ήθελα να πω τίποτα περισσότερο για την ιδιωτική μου ζωή.

Πώς σας αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο ως Αρζού;

Παρά το γεγονός ότι υποδύομαι έναν κακό χαρακτήρα, δεν έχω συναντήσει ακραίες αντιδράσεις στον δρόμο για τον ρόλο μου. Ο κόσμος με αντιμετωπίζει με πολλή συμπάθεια και δεν σας κρύβω ότι σε αρκετές γυναίκες αρέσει πολύ η δύναμη που κρύβει μέσα της η Αρζού.

Στη σειρά η σχέση σας με την Ελίφ (που υποδύεται η Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ) δεν είναι καθόλου καλή. Στα γυρίσματα η σχέση σας είναι διαφορετική;

Η σχέση μου με την Ιζαμπέλα που υποδύεται την Ελίφ είναι άψογη. Μπορεί να είναι πολύ μικρότερη, αλλά λόγω του ότι έχω δουλέψει στο παρελθόν αρκετά κοντά σε παιδιά ως δασκάλα υποκριτικής, έχω να πω ότι η Ιζαμπέλα είναι ένα καταπληκτικό παιδί που χαίρεσαι να μιλάς και να συνεργάζεσαι μαζί της. Εξ ου και το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισα καμία απολύτως δυσκολία σε όσες μέχρι σήμερα σκηνές έχουμε γυρίσει μαζί.

Θα θέλατε να έχετε ένα κοριτσάκι σαν την Ελίφ;

Το θέμα της μητρότητας δεν με απασχολεί προς το παρόν. Στο μέλλον όμως όταν γίνω μητέρα, επειδή ακριβώς το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, θα δώσω προτεραιότητα στην ανατροφή του.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Δεν είμαι από τις γυναίκες εκείνες που κάνουν σχέδια για το μέλλον. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και εγώ έχω μάθει να ευχαριστώ τον Θεό για το σήμερα. Εκτός από την Ελίφ παίζω και σε ακόμη μία δραματική σειρά που προβάλλεται τώρα στην Τουρκία.

WHO IS WHO

Γεννήθηκε στην Αγκυρα στις 13 Μαΐου 1991. Εχει τελειώσει τη σχολή των ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ ακόμη και σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στον τομέα της Κοινωνιολογίας. Ασχολείται από μικρή με την υποκριτική συμμετέχοντας σε παραστάσεις του σχολείου της. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και είναι ευτυχισμένη πολύ που είναι ηθοποιός. Σημειωτέον ότι η Τουρκάλα ηθοποιός διαθέτει και δικό της κανάλι στο youTube.

Ελίφ - Προσεχώς: Ο Σελίμ πυροβολεί την Αρζού!

Στο στόχαστρο της οικογένειας Εμίρογλου βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Αρζού, εξαιτίας της εχθρικής στάσης της απέναντι στην Ελίφ. Σε μια βόλτα που κάνουν στο κήπο η Ελίφ, η Ιντζί και η Μελέκ, η πρώτη βλέπει το σημείο όπου την έδεσε η Αρζού και ταράζεται. Τρέμει και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Μελέκ την πηγαίνει πίσω στο σπίτι. Ολοι στο κτήμα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που την αναστάτωσε τόσο πολύ. Αποφασίζουν να πάνε να ελέγξουν το σημείο στο οποίο ένιωσε άσχημα η Ελίφ. Εκεί βρίσκουν το σχοινί που χρησιμοποίησε η Αρζού για να δέσει την Ελίφ, προσπαθώντας να την κάψει.

Εν τω μεταξύ, η Γκόντζα τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως μπορεί να απήγαγε την Ελίφ, αλλά το παιδί είναι καλά. Η Αρζού σοκάρεται, καθώς πίστευε πως είχε τελειώσει με την Ελίφ. Από την πλευρά του, ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και παίρνει το όπλο του όταν η Ασουμάν του λέει πως η Αρζού μένει με την Γκόντζα και τον Σερντάρ…

Καθώς η Αρζού προσπαθεί να φύγει από το σπίτι, ο Σελίμ είναι εκεί και την περιμένει. Την πυροβολεί και φεύγει. Ο Ουμίτ εμφανίζεται μέσα από τα δέντρα και μεταφέρει την Αρζού στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Σελίμ πηγαίνει στην Αστυνομία και ομολογεί.

Ελίφ