Τηλεόραση|15.10.2019 15:04

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Νικηφόρος - Ποιοι είναι οι γιοι του Δ. Σεβαστού

Άκης Φωτόπουλος

Οι δύο γιοί του Δούκα Σεβαστού, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της επιτυχημένης αυτής σειράς του ΑΝΤ1 δείχνουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Το "ΤV Εθνος" αποκαλύπτει το προφίλ των δύο πρωταγωνιστών, του Γιάννη Κουκουράκη και του Αναστάση Ροϊλού.

Γιάννης Κουκουράκης (Kωνσταντής Σεβαστός)

Ο 35χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Κωνσταντή τον μεσαίο γιο του Δούκα. Είναι ο παρείσακτος της οικογένειας.

Γεννήθηκε στα Χανιά. Η μητέρα του είναι από τα Σφακιά και ο πατέρας του από ένα μικρό χωριό, τα Βασιλιανά. Ωστόσο, μεγάλωσε στον Ταυρωνίτη λίγο μετά τον Πλατανιά στην περιοχή των Χανίων πάντα, όπου βρίσκεται το σπίτι του πατέρα του. Σπούδασε Οργάνωση - Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει τελειώσει επίσης και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει τρία μικρότερα αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 2,5 ετών.

T

Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Λωξάντρα» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, Εκκλησιάζουσες σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Μπoλιβάρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Τηλεοπτικά έχει παίξει μέχρι στιγμής στη σειρά του Mega «Χαρά αγνοείται» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη ενώ έχει κάνει και κινηματογράφο παίζοντας στις ταινίες «Το γάλα » του Βασίλη Κατσικονούρη και « Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος» των  Αντώνη Καφεντζόπουλου, Αλέξη Καρδάρα.

Παράλληλα με τις «Μέλισσες» ο Γιάννης Κουκουράκης θα παίζει στο Θέατρο ΗΒΗ στην παράσταση «Όπoιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη. 

Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος Σεβαστός)

Ο 31χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Νικηφόρο, τον βενιαμίν της οικογένειας των Σεβαστών που είναι ρομαντικός και επαναστάτης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο, το χοροθέατρο και τον κινηματογράφο. Του αρέσει η ξιφασκία και ασχολείται ενεργά- από το 2011- με το συγκεκριμένο άθλημα ως μέλος της ομάδας  του Γ.Σ Ηρακλής.

T

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως στο «Ντα» του ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου, στο «This Is war» της H. Μόσχοβιτς, στην «Ιφιγένεια στην χώρα των Ταύρων» του Ευριπίδη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο, στο «Δον Ζουάν» του Μολιέρου πάλι από το ΚΘΒΕ. Επίσης έκανε το μονόλογο «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη και τον «Σιμιγδαλένιο» με το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Στέλλας Μιχαηλίδου.

Στον κινηματογράφο μερικές από τις μικρού μήκους ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι: «Αστάρτη», «Yawth», «Νόμος 9023», «Συνάψεις», «White Collar», «The Activists», «Τι πήγε στραβά», και οι μεγάλου μήκους «Κακή Αρχή», «Ghost@net» και «Ψυχή Βαθειά», του Παντελή Βούλγαρη.

Άγριες μέλισσεςΓιάννης ΚουκουράκηςΑναστάσης Ροϊλός