Τηλεόραση|16.10.2019 12:22

GNTM: Η λιποθυμία, τα παρατράγουδα και η Λυδία που αποχώρησε (vid)

Newsroom

Τα παράπονα για τη ζέστη και το περίεργο κόνσεπτ της φωτογράφισης που έπρεπε να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM, έφεραν εκνευρισμό και φωνές στο πλατό του ριάλιτι. Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/10) η Άννα κατέρρευσε από τη ζέστη και αποχώρησε υποβασταζόμενη, ενώ στο φινάλε έβγαλε μια από τις χειρότερες φωτογραφίες και λίγο έλειψε να φύγει από το σπίτι του GNTM.

Tα υποψήφια μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε έναν χώρο όπου αποθηκεύονται εμπορευματοκιβώτια και η Άννα δεν άντεξε τη ζέστη και σχεδόν λιποθύμησε. Η Έλενα Χριστοπούλου τη βοήθησε και η κοπέλα φαινόταν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αναπνοή της. «Αυτό που σκεφτόμουν στο τέλος ήταν μεν η απογοήτευση, αλλά με είχε επηρεάσει περισσότερο η ζέστη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν στιγμές που μου κοβόταν η αναπνοή», είπε μετά στην κάμερα η Άννα Χατζή.

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας, στην οποία ενεργό ρόλο είχε ο Άγγελος Μπράτης, ήταν της Ελευθερίας, ενώ από το σπίτι αποχώρησε η Λυδία Κατσανικάκη.

Η 21χρονη Λυδία Κατσανικάκη έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως είχε εξομολογηθεί στην πρώτη της επαφή με το GNTM: «Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι!» είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον».

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Λυδία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε πως η απόφαση των κριτών δεν είναι δίκαιη: «Ξεκάθαρα άδικη η αποχώρηση μου. Άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά, εμένα με μια λάθος πόζα με έδιωξαν. Θα το κρίνει ο κόσμος αν ήταν σωστό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Λυδία

T
T

Λυδία ΚατσανικάκηGNTM 2Άγγελος ΜπράτηςGNTM