Τηλεόραση|18.10.2019 13:28

Η Έμιλυ Κολιανδρή στο TV Έθνος: Η απιστία και ο ρόλος στη σειρά «Έρωτας μετά»

Newsroom

Στο Tv Έθνος αυτής της Κυριακής 20/10 η Έμιλυ Κολιανδρή μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Έρωτας μετά» του Alpha, παίρνει θέση για το κεφάλαιο «απιστία», αναφέρεται στη σχέση ζωής με τον Χρήστο Λούλη και δηλώνει πως της άρεσε η ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα» όπου ο σύζυγός της υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη. 

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η ηθοποιός Τατιάνα Παπαμόσχου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη – εξομολόγηση μιλά για τα συναισθήματα συγκίνησης που της έφερε ο ρόλος της στη σειρά.

Ακόμη: Καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχώς του σίριαλ - Θανάσιμος κίνδυνος για τον πατέρα της Ιφιγένειας Μιχάλη Νικολαϊδη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος παντρεύεται την Ασημίνα, η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο και νύχτα πάθους για Μυρσίνη - Κυπραίο. 

Εξελίξεις στα σίριαλ: Έγκυος η Έρση από τον Οδυσσέα στις «8 λέξεις», προσπάθεια της Κάτιας να ξεφύγει από τον Νίκο στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Συνεντεύξεις: Ο Μιχάλης Ρέππας μιλά για την επιστροφή του στην μυθοπλασία με γκεστ ρόλο στη «Μουρμούρα», η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη «Φριτέζα» και τα συναισθήματά της για το τέλος της σειράς «Το σόι» και οι οικοδεσπότες του «Total Football» στο Open Πάνος Βόγλης και Χριστίνα Βραχάλη μιλούν για τη συνεργασία τους on camera. 

Ευαγγελία Αραβανή vs Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κόντρα διαρκείας με φόντο την πασαρέλα του «My style Rocks».

Στην ενότητα Life παραδοσιακές συνταγές από τον Πόντο και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη. 

Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί την Κυριακή (20/10) με το «Έθνος της Κυριακής»

Έρωτας μετάTV ΈθνοςΈμιλυ Κολιανδρή