Τηλεόραση|20.10.2019 15:24

Το «Just the 2 of Us» στο Open: Φαβορί Παπαδοπούλου, Σαμαράς και Ζευγαρά

Newsroom

To λαµπερό σόου, που στο παρελθόν είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον µεγάλης µερίδας του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει στη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού. Ο λόγος για το «Just the 2 of Us». Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, έχοντας στο πλευρό του, αλλά και στα backstage την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα. Στα έδρανα της κριτικής επιτροπής θα δούµε την Αντζελα ∆ηµητρίου.

Αρχικά µε ένα story στον λογαριασµό του στο Instagram ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε πως η «λαίδη του λαϊκού τραγουδιού» θα είναι στο σόου, χωρίς όµως να διευκρινίζει µε ποιο ρόλο. Το έκανε καλεσµένος στο «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου. Στην πρωινή εκποµπή του Open o παρουσιαστής αποκάλυψε και τα πρώτα ονόµατα που συζητούν για το σόου. «Έχουµε µιλήσει µε την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Λένα Ζευγαρά, τον φίλο µας Τρύφωνα Σαµαρά και τη Χριστίνα Παππά» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Επίσης, τόνισε πως δεν φοβάται τη σύγκριση µε τον Γιώργο Καπουτζίδη που είχε παρουσιάσει το σόου στο παρελθόν, στο Mega. «Δεν φοβάµαι τη σύγκριση µε κανέναν, έχω το δικό µου στυλ. Το σόου επιστρέφει τελείως διαφορετικό». «Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ. Θα έχουµε 13 ζευγάρια συµµετεχόντων και 3 ή 4 άτοµα στην κριτική επιτροπή» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης, που ξεκίνησε ήδη το «Celebrity Travel» για τη φετινή σεζόν.

Just the 2 of usOpen TVΝίκος Κοκλώνης