Τηλεόραση|22.10.2019 11:51

GNTM: Η αποχώρηση, το bullying στην Ελευθερία και ο «πόλεμος» στο σπίτι (vid)

Newsroom

Στη χθεσινή δοκιμασία του «GNTM» τα μοντέλα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας άλλη μια «εναέρια» δοκιμασία. Τα κορίτσια έπρεπε να φορέσουν δημιουργίες της σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσσιέρη και να κρεμαστούν από μια κυκλική μεταλλική κατασκευή, σαν ρολόι.

Όπως φάνηκε στην πορεία, το αέρινο φόρεμα δυσκόλεψε κάποια μοντέλα και «απογείωσε» κάποια άλλα. Τα κορίτσια του «GNTM» έπρεπε να μοιάζουν με αερικά, ενώ μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης ένα φόρεμα θα έμπαινε στην... ντουλάπα της καλύτερης παίκτριας. 

Η Κάτια μάγεψε τους κριτές με την άνεσή της και την επέλεξαν ως την καλύτερη για τη δοκιμασία του «Hanging Fashion». Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δυο τους, αφού, σύμφωνα με το Twitter, η Κάτια είχε περπατήσει στην πασαρέλα της Κοσιέρα στην έκθεση Bridal Expo 2018. 

T
T

Η αποχώρηση της Ιωάννας Κυρίτση ήταν δίκαιη 

Οι κριτές είδαν με πολλή προσοχή τις φωτογραφίες των κοριτσιών και επέλεξαν τις πιο αδύναμες. Η Ιωάννα είναι εκείνη που εντυπωσίασε λιγότερο και αποχαιρέτησε το παιχνίδι με χαμόγελο, λέγοντας ότι πήρε πολλές εμπειρίες και γνώρισε σημαντικούς ανθρώπους. Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η 21χρονη έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να μιλήσει για την εμπειρία του στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς: 

«Η περιπέτειά μου στο "Next Top Model" έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν, αλλά και όσοι μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται» ήταν το μήνυμα της Ιωάννας Κυρίτση.

T

FF: «Είμαστε 5 και δεν σε θέλουμε» 

Πίσω στο σπίτι η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι. Ο «πόλεμος» μεταξύ της Ελευθερίας Καρναβά και των FF, δηλαδή της παρέας: Κάτια, Μαρτίνα, Σουζάνα, Ασημίνα, Άννα, μέσα στο σπίτι του «GNTM» συνεχίστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο. Τα κορίτσια έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη συμβίωσή τους με την Ελευθερία γιατί είναι ακατάστατη και όλο ζητάει να χρησιμοποιεί τα πράγματα των άλλων. Με αποτέλεσμα να θέλουν να τη διώξουν από το δωμάτιο, αποκαλώντας τη «διπρόσωπη».

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Απλά εγώ πλέον δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε έπειτα από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή σ' τα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε» είπε η Μαρτίνα με ύφος 40 καρδιναλίων, με την Ελευθερία να αποχωρεί από τη συζήτηση.

GNTM 2Ελευθερία ΚαρναβάΙωάννα ΚυρίτσηGNTMbullying