Τηλεόραση|22.10.2019 18:13
Η Χριστίνα Σούζη χόρεψε τον χορό της βροχής μαζί με την Ελένη Τσολάκη (vid)
NewsroomΤο μεσημέρι της Τρίτης (22/10), η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και άρχισε να χορεύει μαζί με την Ελένη Τσολάκη μπροστά στον χάρτη του καιρού. «Όχι, όχι ρε» έλεγε ο Νίκος Μουτσινάς, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που γινόταν στο πλατό.
Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες έκαναν προβλέψεις για τον καιρό και το κοινό δεν σταματούσε να γελάει και να χειροκροτεί. «Προκαλώ το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ να αφήσει να λέει τον καιρό με τραγούδι και χορό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είχε ευχαριστήσει τις δύο κύριες για την παρουσία τους.
Διαβάστε ακόμη
- «Είμαι μια απλή τραγουδίστρια»: Η Μαρινέλλα μέσα από τα δικά της λόγια - Οι σταθμοί της ζωής της και τα αξέχαστα τραγούδια της
- Το χρονικό της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο
- Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το τραυματισμένο βρέφος στην Πάτρα - Στα χέρια του εισαγγελέα το πόρισμα
- «Η εφεύρεση της χρονιάς»: Κουβανός έφτιαξε... καρβουνοκίνητο αμάξι ως απάντηση στο πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ