Τηλεόραση|23.10.2019 11:50

GNTM 2: Η αποχώρηση, η πρώτη ανάρτηση και η πόζα που θύμιζε «Walking Dead» (vid)

Newsroom

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή αποχώρηση στο «Greece's Next Top Model». Με δάκρυα στα μάτια και φανερά στενοχωρημένη που δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, η Γκλόρια Ντενίκη αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της και αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, στο οποίο ξεχώρισε για τη γλυκύτητά της και την ηρεμία του χαρακτήρα της.

Η 21χρονη λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. «Σας ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα και τη στήριξή σας. Μου δίνετε πάρα πολλή δύναμη, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Μην αλλάξετε για κανέναν».

Στη χθεσινή δοκιμασία με άρωμα rodeo, το πλεονέκτημα έδωσε την ευκαιρία στην Κάτια να χρησιμοποιήσει τη στρατηγική της. Οι δυναμικές αμαζόνες προσπάθησαν δυνατά για το τέλειο «κλικ», με τις τούμπες να προκαλούν γέλια, αλλά και απογοήτευση. Οι ισορροπίες στο σπίτι έχουν αρχίσει να μεταβάλλονται και οι παρέες σιγά σιγά αλλάζουν. Οι συμπεριφορές ορισμένων κοριτσιών αφήνουν υπόνοιες για διπλωματική τακτική, γεγονός που δυσαρεστεί και δημιουργεί νέες κλίκες.

«Θα ήθελα να δω την Ελευθερία σε μια πιο δύσκολη δράση, να δω αν μπορεί να αντεπεξέλθει και εκεί. Θα ήθελα και τη Νίνα να τη δω υπό τέτοιες συνθήκες άμα μπορεί να αντεπεξέλθει γρήγορα και θα θελα να δω αν η Όλγα μπορεί να είναι πιο ευλύγιστη». Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου τη ρώτησε αν τις επέλεξε για να αντεπεξέλθουν ή όχι, με την ίδια να απαντά χαρακτηριστικά: «Για να μην αντεπεξέλθουν». «Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα, για τους Α-Β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποχωρήσουν» ανέφερε στην κάμερα η Κάτια.

Η Ελευθερία, σχολιάζοντας την απόφαση της Κάτιας, είπε: «Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα. Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό πλέον στο σπίτι». Η Άννα-Μαρία συμπλήρωσε: «Η Όλγα έχει πει την Κάτια μπροστά της διπρόσωπη. Είπε απλά τη γνώμη της και η Νίνα έχει πει μπροστά στην κάμερα πράγματα για την Ελευθερία που είχαν γίνει και μάλλον της κακοφάνηκαν».

Παράλληλα, η φωτογραφία της Εμμανουέλας πάνω στον ταύρο συζητήθηκε έντονα από την κριτική επιτροπή του GNTM 2. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός είχε άλλη άποψη, την οποία και εξέφρασε: «Αυτό που βλέπω είναι σκηνή μιας σειράς, που την έχω παρακολουθήσει μάλιστα, The Walking Dead. Δεν ξέρω… Έχεις γυρίσει τα μάτια πάρα πολύ προς τον φακό με το κεφάλι, λίγο, σαν προφίλ. Δεν είναι σέξι αυτό, παιδί μου, αυτό είναι να σε φάει ζωντανό».

GNTM 2GNTMαποχώρησηWalking Dead