Τηλεόραση|28.10.2019 16:57

Κόκκινο ποτάμι: Ο Οσμάν επιτίθεται με μίσος στον Μακεδονομάχο Θέμη (vid)

Newsroom

H νέα δραματική σειρά εποχής του OPEN, το «Κόκκινο Ποτάμι» συνεχίζει ακάθεκτη με τα επόμενα επεισόδια να επιφυλάσσουν συγκλονιστικές εξελίξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές. Η νέα ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο Ποτάμι στο Παρίσι: Τα σημεία που έγιναν τα γυρίσματα της σειράς (pics) 

Δείτε τα 5 προηγούμενα επεισόδια του Κόκκινου Ποταμιού

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που γεννιέται στα χρόνια της Οθωµανικής Αυτοκρατορίας. Δύο νέοι, ο Μίλτος (Ιωάννης Παπαζήσης) και η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση), που οι οικογένειές τους τους είχαν αρραβωνιάσει σε παιδική ηλικία, βρίσκονται έπειτα από 11 χρόνια, ερωτεύονται και χωρίζουν βίαια από τη δίνη των επιθέσεων των φανατικών Τούρκων εναντίον των Χριστιανών. Την ώρα του αποχωρισµού ο Μίλτος υπόσχεται στην Ιφιγένεια πως θα επιστρέψει για να παντρευτούν.

Το νέο επεισόδιο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι θα προβληθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 21.00 και το τρέιλερ είναι συναρπαστικό.

Ο Μίλτος ξελογιάζεται από τις ομορφιές και τον «άλλο αέρα» που ζει στο Παρίσι και παραμελεί να γράψει λόγια αγάπης στην Ιφιγένεια, που πληγώνεται από την αδιαφορία του: «Μας ξέχασε» λέει με πόνο η όμορφη κοπέλα. Ο γοητευτικός και ντροπαλός Πόντιος γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες και αμελεί χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια. Την ίδια στιγμή η αντιπαλότητα του Μακεδονομάχου Θέμη και του Οσμάν γιγαντώνεται. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Θέμη να αποκαλεί άρρωστο τον Οσμάν και αυτός να του επιτίθεται. Ακολουθούν σκηνές συγκρούσεων, ενώ το τρέιλερ λήγει με βίαια πλάνα και με τον πατέρα της Ιφιγένειας, Μιχάλη Νικολαΐδη (στον ρόλο ο Κωνσταντίνος Καζάκος) να έχει τραυματιστεί.

 

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» και δείχνει πίσω από τις κάμερες τον γάμο του «Θέμη».

Δείτε το βίντεο:

 

Συντελεστές - Το κόκκινο ποτάμι

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης
Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Δρόσος, Κώστας Ξυκομηνός, Θοδωρής Φραντζέσκος, Λάμπρος Κτεναβός, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Δήμητρα Σιγάλα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

Έκτακτη συμμετοχή: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Δώρα Μασκλαβάνου, Μανούσος Μανουσάκης
Φιλική συνεργασία στο ΣΕΝΑΡΙΟ: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Χρήστος Παπαδόπουλος
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΤΛΩΝ: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το τραγούδι «Το κόκκινο ποτάμι» ξεπέρασε το 1,5 εκατ. views στο YouTube στον επίσημο λογαριασμό της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
ΜΟΝΤΑΖ: Μιχάλης Μινακούλης
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Μαρία Μαγγίρα
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Κατερίνα Ζουράρη
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Έλλη Κριαρά
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ: Αλεξ Πρίφτης
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ: Μανώλης Μανουσάκης
ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΦΕ SFX: Αντώνης Νικολάου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μαρία Μανουσάκη, Γιώργος Παπαδάτος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μιχάλης Καραχάλιος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.

Κάθε Κυριακή στις 21.00 στο OPEN.

Μανούσος ΜανουσάκηςΚόκκινο ποτάμιOpen TV