Τηλεόραση|29.10.2019 10:21

GNTM 2: Η αποχώρηση και η λιποθυμία παίκτριας που μάλλον δεν θα επιστρέψει

Newsroom

Άλλη μια παράξενη δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM , αφού όχι μόνο έπρεπε να αντιγράψουν τις πόζες που τους είχε δείξει η Βίκυ Καγιά, αλλά να ισορροπήσουν και να ποζάρουν μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα, που επέπλεε σε πισίνα. Όπως κάθε φορά, κάποιες κοπέλες κατάφεραν να ανταποκριθούν στο κόνσεπτ και κάποιες άλλες δυσκολεύτηκαν. Η ατμόσφαιρα ήταν πάλι γεμάτη νεύρα και γκρίνια από τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις πόζες που είχαν στο μυαλό τους. 

Μάθημα πόζας από τη Βίκυ Καγιά στις διαγωνιζόμενες του GNTM 2

Η Βίκυ Καγιά ανέλαβε τον ρόλο να δείξει στα κορίτσια τα μυστικά της σωστής πόζας και ξεκίνησε να ποζάρει στον φακό της διάσημης φωτογράφου μόδας, Αθηνάς Λιάσκου. Οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2 εντυπωσιάστηκαν με την ενέργειά της και τη γυμνασμένη ευλύγιστη σιλουέτα της. Οι παίκτριες είχαν διάφορες απορίες και ρωτούσαν διάφορα πράγματα την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ κατά τη διάρκεια της επίδειξης από τη Βίκυ.

GNTM 2: Αποχώρηση για τη Νίνα Τζιβανίδου

Στη δοκιμασία με τις μπάλες αναδείχθηκε νικήτρια η Άννα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Σύμφωνα με τους τέσσερις κριτές, οι διαγωνιζόμενες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Νίνα και η Σπυριδούλα. Τελικά, η Νίνα Τζιβανίδου ήταν αυτή που αποχώρησε. Μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης, φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια. Η 19χρονη Μαρία, ήταν μία από αυτές που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της. «Ακούω την Άννα να γελάει… Τρίχα, τρίχα θα της το έβγαζα το μαλλί», είπε χαρακτηριστικά. «Γαϊδούρα από πάνω μέχρι κάτω! Την στιγμή που θα φύγει μία από την πεντάδα και θα είμαι ακόμα εδώ όταν γίνει αυτό, πραγματικά, θα βάλω κλαρίνα να παίζουν. Να δει τη γλύκα», είπε στη συνέχεια. Η Ίλντα εξέφρασε και αυτή τον εκνευρισμό της λέγοντας: «Με εκνευρίζουν πάρα πολύ τελευταία η κακία και το fake».

Η λιποθυμία της Μαρτίνας: «Έχει ένα προσωπικό ζήτημα»

Τη στιγμή που οι κριτές σχολίαζαν τις φωτογραφίες των κοριτσιών μια παίκτρια λιποθύμησε. Ο λόγος για τη Μαρτίνα, η οποία μάλιστα δέχθηκε και καλές κριτικές για τη φωτογραφία της, γεγονός που δεν την έκανε να αιστανθεί καλύτερα.  Οι συμπαίκτριές της ανέφεραν στην κάμερα του GNTM ότι η Μαρτίνα ταλαιπωρείται ψυχολογικά από ένα προσωπικό της ζήτημα και δεν προσέχει τον εαυτό της. Η επιστροφή της Μαρτίνας στο παιχνίδι είναι υπόσυζήτηση, χωρίς να είναι σαφές αν το πρόβλημα είναι η λιποθυμία ή κάποιοι προσωπικοί της λόγοι.

Ο σχεδιαστής και κριτής Άγγελος Μπράτης θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο επόμενο επεισόδιο:

T

GNTM 2Βίκυ ΚαγιάGNTM