Τηλεόραση|29.10.2019 12:56

GNTM 2: Ο σύντροφος της Μαρτίνας που λιποθύμησε αποκαλύπτει τον λόγο (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open φιλοξενήθηκε ο σύντροφος της Μαρτίνας Χαφιιτσούκ, της κοπέλας που λιποθύμησε στο χθεσινό επεισόδιο (28/10) του «GNTM», στο Star

Σύμφωνα με spoiler που έχει κυκλοφορήσει, το μοντέλο μετά τη λιποθυμία της δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Όπως άφησαν να εννοηθεί οι άλλες κοπέλες του ριάλιτι, η Μαρτίνα αντιμετωπίζει ένα προσωπικό ζήτημα, που την έχει φέρει σε δύσκολη θέση στο παιχνίδι.  

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δόθηκαν οι απαντήσεις από τον σύντροφο της Μαρτίνας, Κώστα Νικολάου. Η Μαριτίνα διατηρεί ένα e-shop με ρούχα και, όπως επισήμανε ο Κώστας, «η παραγωγή δεν την άφησε να έχει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου με προμηθευτές και συνεργάτες, και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα στη δουλειά της».

 

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολάου ο χρόνος που είχε η Μαρτίνα να μιλήσει στο τηλέφωνο για να κανονίσει τα επαγγελματικά της και τις υποχρεώσεις της ήταν ελάχιστος με αποτέλεσμα να έχει σοβαρό πρόβλημα με πληρωμές και χρηματικές συναλλαγές στο εξωτερικό. Άρα ο λόγος που αποχωρεί είναι καθαρά επαγγελματικός.

Δείτε στο βίντεο της αποχώρησης τη λιποθυμία της Μαρτίνας:

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ - «Αν πέσεις επτά φορές, επιβάλλεται να σηκωθείς οκτώ»

Η Μαρτίνα είναι 23 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία. Μεγάλωσε στο Ρίο της Πάτρας, μένει στην Αθήνα, και λατρεύει να κάνει ποδήλατο.

Η άλλη μεγάλη της αγάπη είναι τα ταξίδια, με πιο αγαπημένο προορισμό την Κούβα. Μόλις βγει από το «GNTM», σχεδιάζει να επισκεφθεί το Μπαλί, αλλά και να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Με το modeling δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, αγαπά όμως τον χώρο της μόδας καθώς από τα 18 εργάζεται σε εταιρεία χονδρικής με γυναικεία ρούχα.

Ονειρεύεται να περπατήσει για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας. Motto της: Αν πέσεις επτά φορές, επιβάλλεται να σηκωθείς οκτώ.

Είναι η κοπέλα που στη δοκιμασία με τα φίδια ένιωσε άβολα όταν το ερπετό χώθηκε μέσα στο παντελόνι της και έβαλε τις φωνές... 

Μαρτίνα ΧαφιιτσούκGNTMGNTM 2