MasterChef 4: Επίδοξοι σεφ σπεύσατε στη Θεσσαλονίκη!
Φωφώ ΜπόνιουΣτη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του Star, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη σημερινή οντισιόν η οποία πραγματοποιείται για άλλη μια φορά σε μεγάλο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, πλησίον του λιμανιού.
Οι ενδιαφερόμενοι επίδοξοι σεφ θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με όλα τα προσωπικά τους στοιχεία και στη συνέχεια έχοντας επιλέξει ένα πιάτο αγαπημένο, το οποίο γνωρίζουν άριστα να ετοιμάσουν, θα κληθούν να το τελειοποιήσουν ενώπιον των τριών κριτών, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη. Εκείνοι στη συνέχεια αφού δοκιμάσουν το πιάτο θα αποφασίσουν εάν θα περάσει ο διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη Θεσσαλονίκη το επιτελείο του «MasterChef» θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου θα διοργανώσει οντισιόν για τους παίκτες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα και στις γύρω περιοχές. Στη συνέχεια θ' ακολουθήσει και μίνι απόβαση στην Κύπρο στα μέσα Νοεμβρίου. Οι έχοντες λάβει την πολυπόθητη ποδιά και από τις τρεις αυτές οντισιόν θα συναντηθούν στην Αθήνα, στα τέλη Νοεμβρίου, οπότε θα γίνει η τελική επιλογή των παικτών.
- Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
- «Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
- Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
- Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή