Τηλεόραση|31.10.2019 12:39

Γιάννης Κουκουράκης: Η δύσκολη οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες και η Καίτη Γαρμπή

Newsroom

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο ηθοποιός που αυτό το διάστημα συμμετέχει στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες μέλισσες», βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για τον χαρακτήρα του «Κωνσταντή», που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του και το γεγονός ότι η φύση στην οποία μεγάλωσε έχει επηρεάσει τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. 

Στην συνέντευξη δήλωσε ότι ο πατέρας του διατηρούσε ταβέρνα, στην οποία άρχισε να δουλεύει και ο ίδιος: «Από τα 11 χρόνια μου δούλευα στην ταβέρνα με τον μπαμπά μου, κάθε καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά. «Αν πήρα κάτι καλλιτεχνικό την οικογένειά μου, το έχω πάρει από τη μητέρα μου που ζωγραφίζει» είπε. «Είχα ένα διαφορετικό ερέθισμα για να ασχοληθώ με την υποκριτική: τον έρωτα. Νομίζω ότι ερωτεύτηκα στα 21 μου» είπε ο γοητευτικός Γιάννης Κουκουράκης.

Γιάννης Κουκουράκης: «Εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε πολλές φορές για οντισιόν»

Όταν συζητήθηκαν οι «Άγριες μέλισσες» το πρόσωπο του ηθοποιού φωτίστηκε. «Πήγα επτά φορές για οντισιόν. Από ό,τι μου είπαν εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες πολλές φορές» αποκάλυψε.

«Όταν πήγα την πρώτη φορά διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους. Ο πρώτος ήταν ο Κωνσταντής και ο δεύτερος δεν θυμάμαι, μάλλον ήταν ο Νικηφόρος» υπογράμμισε. Μίλησε επίσης και για την αλλαγή look που αναγκάστηκε να κάνει για τον ρόλο. 

«Πιο μεγάλο σοκ ήταν το μουστάκι, παρά το μαλλί που έπρεπε να κόψω» τόνισε. Μάλιστα, όταν τον κούρεψαν, αποκάλυψε ότι έβγαλε τους φακούς επαφής για να μη βλέπει.

Για τον ρόλο του «Κωνσταντή» στις «Άγριες μέλισσες» 

«Στην αρχή, όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια, έλεγα: Τώρα τι είναι αυτός; Στην αρχή μου φαινόταν πολύ κακός» είπε για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει. «Μέσα του είναι πολύ ευαίσθητος. Ξεσπάει στη Βιολέτα, γιατί δεν έχει άλλη διέξοδο» δήλωσε ο Γιάννης. «Έχει αρχίσει να πίνει γιατί ήταν ηθικός αυτουργός για έναν φόνο που δεν συμφώνησε ποτέ και ο ίδιος» συμπλήρωσε.

Είχε «έρωτα» με την Καίτη Γαρμπή - Η τηλεφωνική συνομιλία

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως, όταν ήταν μικρός, και συγκεκριμένα όταν πήγαινε δημοτικό, ήταν ερωτευμένος με την Καίτη Γαρμπή. «Στην Α' Γυμνασίου έμαθα πως παντρεύεται τον Σχοινά και εκεί καταστράφηκε το σύμπαν» είπε ο Γιάννης Κουκουράκης.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο την Καίτη Γαρμπή, με την τραγουδίστρια να απαντάει. Ο παρουσιαστής τής είπε για τον έρωτα του Κουκουράκη, και μάλιστα του έδωσε το τηλέφωνο για να μιλήσουν. 

Με πολύ χιούμορ, ο ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε πολύ στα μικράτα του όταν έμαθε ότι η αγαπημένη του θα παντρευτεί με τον Διονύση Σχοινά, αφού ήταν ερωτευμένος μαζί της από την Ε' Δημοτικού. Εκείνη, με τη σειρά της, επίσης με πολύ χιούμορ, τον ευχαρίστησε και δήλωσε πως θα τον επισκεφθεί στο θέατρο.

Γιάννης Κουκουράκης (Kωνσταντής Σεβαστός) - Who is Who

Ο 35χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Κωνσταντή, τον μεσαίο γιο του Δούκα. Είναι ο παρείσακτος της οικογένειας. Γεννήθηκε στα Χανιά. Η μητέρα του είναι από τα Σφακιά και ο πατέρας του από ένα μικρό χωριό, τα Βασιλιανά. Ωστόσο, μεγάλωσε στον Ταυρωνίτη, λίγο μετά τον Πλατανιά, στην περιοχή των Χανίων πάντα, όπου βρίσκεται το σπίτι του πατέρα του. Σπούδασε Οργάνωση - Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει τελειώσει και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις «Λωξάντρα», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και «Μπoλιβάρ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Τηλεοπτικά έχει παίξει μέχρι στιγμής στη σειρά του Mega «Η Χαρά αγνοείται» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, ενώ έχει κάνει και κινηματογράφο παίζοντας στις ταινίες «Το γάλα » του Βασίλη Κατσικονούρη και «Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος» των Αντώνη Καφεντζόπουλου, Αλέξη Καρδάρα.

Παράλληλα με τις «Μέλισσες», ο Γιάννης Κουκουράκης θα παίζει στο Θέατρο ΗΒΗ στην παράσταση «Όπoιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη.

T
Γιάννης ΚουκουράκηςΆγριες μέλισσες