Τηλεόραση|04.11.2019 16:34

Το Κόκκινο Ποτάμι του OPEN στην κορυφή της τηλεθέασης

Newsroom

Το «Κόκκινο Ποτάμι», η σειρά του Open που σπάει όλα τα ρεκόρ, βρέθηκε ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης! Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε «μπροστά» από τα talent shows κατά τη διάρκεια της προβολής της στο Open, ενώ στο Twitter έγινε για άλλη μια φορά Νο1 Trend, με τους χρήστες να μιλούν για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμαΚόκκινο Ποτάμι - Επόμενα επεισόδια: Η κόρη του Ρώσου υπουργού πολιορκεί τον Μίλτο

Η σειρά σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 21,8% την ώρα προβολής της, ενώ από τις 21.00 έως τις 22.00 ήταν και τα τέσσερα τέταρτα μπροστά από όλα τα προγράμματα του slot, με διαφορά 1-8, 1 μονάδες από το δεύτερο κανάλι (ΣΚΑΪ) κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Τwitter: «Μεγάλη συγκίνηση για τους δικούς μου που χάθηκαν»

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», που μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, στα χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου από την Οθωμανική αυτοκρατορία, ήταν και πάλι Νο1 trend στο Τwitter, με τα σχόλια να μιλούν για τις υψηλές προδιαγραφές της σειράς, αλλά και τη συγκίνηση που προκαλεί στο κοινό η αποτύπωση γεγονότων που διηγούνται την ιστορία των προγόνων μας. Δείτε μερικά σχόλια στο Τwitter: 

T
T
T
Μανούσος ΜανουσάκηςΚόκκινο ποτάμιOpen TV