Τηλεόραση|06.11.2019 13:49

GNTM 2: Η αποχώρηση, τα νεύρα της Ζενεβιέβ και οι κραυγές που έφεραν αναστάτωση (vids)

Newsroom

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/11), η Όλγα Καλογήρου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοσή της στη δοκιμασία και αποχώρησε, ενώ την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Κέισι Μίζιου. 

Στο χθεσινό επεισόδιο, τα κορίτσια συνεργάστηκαν με τον διεθνούς φήμης μάγο Alexis, ο οποίος μέσα από μια σειρά μαγικών tricks αναζήτησε την επόμενη βοηθό του. Τα δύο κορίτσια που μετέφεραν περισσότερα συναισθήματα στο κοινό και κατάφεραν να κερδίσουν τη δοκιμασία ήταν η Ελευθερία και η Εμμανουέλα.

Η δοκιμασία αποχώρησης πέρασε σε διαφορετική διάσταση, καθώς αυτήν τη φορά ο μάγος Alexis προσάρμοσε τρία μαγικά illusions σε τρία διαφορετικά φωτογραφικά σετ με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο: την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls. Η Κέισι είχε το πλεονέκτημα και κλήθηκε να μοιράσει στις συμπαίκτριές της τα τρία concepts, αλλά και να αφαιρέσει δύο λεπτά από μια ανταγωνίστρια της. 

Μετά από απόφαση της Κέισι, η Άννα κλήθηκε να ποζάρει πάνω σε ένα σπαθί. Η παίκτρια έδειχνε να δυσκολεύεται και άρχισε να βγάζει κραυγές. Μόλις άκουσαν τις φωνές, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν δίστασαν να της ζητήσουν να κατέβει και να σταματήσει. Αυτή, όμως, συνέχισε μέχρι που τελείωσε ο χρόνος της. 

Παράλληλα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε έξαλλη, καθώς η Ελευθερία Καρναβά άκουγε τι της έλεγαν τα κορίτσια που ήταν εκτός σετ και όχι την Ηλιάνα, την Έλενα και τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

«Μάλλον δεν τα κατάφερα, είχα πάρα πολύ άγχος, έκανα νευρικές κινήσεις, όπως είπε ο φωτογράφος. Προσπάθησα να έχω ψυχρό ύφος, αλλά μάλλον έβγαινε σέξι. Έτσι άκουγα από τα κορίτσια» είπε στενοχωρημένη η νεαρή παίκτρια. 

«Και θες να μου πεις ότι έχεις την Ηλιάνα, την Έλενα και τον Στέφανο Παπαδόπουλο και ότι άκουσες σήμερα στο σετ την ώρα που φωτογραφιζόσουν ήταν από αυτές; Εντάξει Ελευθερία, εγώ έκλεισα, μια χαρά, είσαι πολύ σέξι γκόμενα. Έχουμε και τις influencers από πίσω, εγώ εδώ θα τρελαθώ σήμερα. Το ζήσαμε και αυτό, δεν μπορώ» απάντησε εκνευρισμένη η Ζενεβιέβ. 

Από όλα τα κορίτσια, αυτές που δεν άφησαν ικανοποιημένους τους κριτές ήταν η Σουζάνα και η Ελευθερία, οι οποίες βρέθηκαν να είναι υποψήφιες για αποχώρηση. Τελικά, η Σουζάνα ήταν αυτή που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το παιχνίδι, αφού πρώτα άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την φωτογράφισή της. 

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό!», ήταν ένα από τα σχόλια που άκουσε από την Βίκυ Καγιά. «Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;» συμπλήρωσε.

Πανικός επικράτησε στο Τwitter μετά την αποχώρηση της Σουζάνας

Όπως ήταν φυσικό, η αποχώρηση του νεαρού μοντέλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter. Ορισμένοι συμφώνησαν με την απόφαση της κριτικής επιτροπής, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

T
T
T
T
GNTMGNTM 2Ζενεβιέβ Μαζαρί