Μαρία Μπακοδήμου: Κάνει απολογισμό στην καριέρα και την προσωπική της ζωή
NewsroomΗ Μαρία Μπακοδήμου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για τη συνεργασία της με το Open και το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους». Κάνει απολογισμό στην επαγγελματική της καριέρα και την προσωπική της ζωή και εξηγεί πως σε κάποια ζητήματα έχει αλλάξει πλέον ως άνθρωπος.
Το κόκκινο ποτάμι: Στιγμές ευτυχίας του Μίλτου και της Ιφιγένειας στο Παρίσι την ώρα που η οικογένειά Παυλίδη στην Τουρκία κινδυνεύει.
Άγριες Μέλισσες: Η Αμαλία Καβάλη η μοδίστρα της σειράς συστήνεται στο κοινό.
+ Εξελίξεις: Αγριος ξυλοδαρμός του Κωνσταντή από τον Δούκα μπροστά στον Νικηφόρο!
Συνεντεύξεις: Η Νάντια Κοντογεώργη μιλά για το ρόλο της στη «Φριτέζα» και θυμάται το «Κάτω Παρτάλι» και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξηγεί γιατί απέχει από την τηλεόραση.
Ρεπορτάζ: Η πορεία του ζεύγους Βαρθακούρη on και off camera, οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των φετινών σίριαλ και η διαφορετική επιστροφή της Ελένης Φουρέϊρα στη Eurovision.
Στην ενότητα Life συνταγές με άρωμα Ιταλίας συμβουλές για ευεξία και καλή υγεία όλο το χειμώνα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.
Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί με τον Έθνος της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο