Τηλεόραση|14.11.2019 16:46

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το χαστούκι στις Άγριες μέλισσες και το Ουζερί Τσιτσάνης (vid)

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την «Θεοδοσία», τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του AΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», και εξήγησε γιατί ο σκηνοθέτης δεν ήθελε - αρχικά - να τη δει για τον ρόλο. Η ηθοποιός είπε ότι πριν τη δουν από κοντά δεν ήθελαν να την περάσουν από κάστινγκ, αλλά όταν την είδαν της έκαναν αμέσως την πρόταση. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - όπως ήταν αναμενόμενο - τη ρώτησε για τον ρόλο της στις «Άγριες μέλισσες», όπου ο σύζυγός της Λάμπρος έχει παράνομο δεσμό με την Λενιώ, τη Μαρία Κίτσου. «Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, αλλά έχω ταυτιστεί περισσότερο με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης». Μάλιστα, η κοπέλα αποκάλυψε ότι από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής η Θεοδοσία δεν θα απατήσει -με τη σειρά της- τον Λάμπρο. Σχολίασε μάλιστα ότι το χαστούκι της Λενιώς στον Κωνσταντή το κατευχαριστήθηκε.

Η Χριστίνα Φαμέλη Χειλά έπαιξε και στην εξαιρετική ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» το 2015 σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, που πραγματεύεται τον έρωτα ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Στο καστ της ταινίας και ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου, που έπαιξε τον ρόλο του Σέργιου στα πρώτα επεισόδια των Μελισσών.

Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΆγριες μέλισσες