Τηλεόραση|15.11.2019 15:08

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει τι θα γίνει με Ελένη και Λάμπρο

Newsroom

Η Μαρία Κίτσου μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Ελένης» στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», τις εξελίξεις που έρχονται στο σίριαλ, κάνει τον απολογισμό στην μέχρι σήμερα επαγγελματική της πορεία και εξηγεί πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Εξελίξεις στις «Μέλισσες»: Απόπειρα δολοφονίας του Μιλτιάδη μετά την προσπάθεια της Βιολέτας να δώσει τέλος στη ζωή της. Τι θα κάνει η Ανέτ όταν ανακαλύψει την πλαστογραφία που έκανε ο Δούκας στην διαθήκη του πατέρα τους.

Δήμητρα Σιγάλα: Η ηθοποιός μιλά για το ρόλο της στο «Κόκκινο Ποτάμι» και την συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους στο γάμο Θέμη – Βασιλικής στα προσεχώς της σειράς.

Ρεπορτάζ: Η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά τον σχολιασμό της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη και οι αλλαγές που έρχονται στο νέο κύκλο του Master Chef.

Προσεχώς: Ο Οδυσσέας ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του στις «8 λέξεις», η Μαρίνα ένα βήμα πριν συναντήσει την Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

GNTM: Η είσοδος της Ειρήνης Καζαριάν, τρεις επιστροφές στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και η νέα δύσκολη δοκιμασία για τα μοντέλα.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες ιδέες για να αλλάξετε τις κουρτίνες στο σπίτι, νόστιμες συνταγές από την Ισπανική κουζίνα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 17 Νοεμβρίου.

Μαρία ΚίτσουTV ΈθνοςΆγριες μέλισσες