Τηλεόραση|18.11.2019 17:38

GNTM2: Σέξι πόζες, πισώπλατα μαχαιρώματα και η επιστροφή της Καζαριάν

Φωφώ Μπόνιου

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε πριν από τον μεγάλο τελικό του «GNTM 2» και η κατάσταση με τις καλλονές διεκδικήτριες του μεγάλου επάθλου κάθε άλλο πάρα όμορφη είναι. Οι κόντρες πληθαίνουν και τα κορίτσια βάζουν τα δυνατά τους για να «εξοντώσουν» η μία την άλλη.

Οι 11 φιναλίστ απόψε (STAR, 21.00) σηκώνουν τα μανίκια και αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας δύο ιδιαίτερες δοκιμασίες που έχουν σχέση με το φαγητό και τις… πωλήσεις. Καθόλου τυχαίο που η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδειξε μία φωτογραφία των δύο κριτών του «MasterChef», του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Σωτήρη Κοντιζά, και οι δύο καμουφλαρισμένοι ως γυναίκες, κατά τη διάρκεια προβολής του τελευταίου επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο έτερος κριτής, ανοίγει τις πόρτες του workshop όπου διατηρεί για να παραδίδει μαθήματα γαστρονομίας. Σε αυτό τον χώρο στο επεισόδιο της Δευτέρας τα 11 κορίτσια θα κληθούν με το μπρίο και την τσαχπινιά που διαθέτουν να παρουσιάσουν και να διαφημίσουν ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται στη μαγειρική ή στη ζαχαροπλαστική και παράλληλα να το συμπεριλάβουν σε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, στο πλαίσιο δοκιμασίας επιβράβευσης.

Στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου τα κορίτσια φωτογραφίζονται με σέξι λουκ κρατώντας κάτι φαγώσιμο. Η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας με τη φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγει τη Μαρία Μιχαλοπούλου, με την οποία βρίσκονται σε διαρκή κόντρα. Φυσικά, η προσπάθεια της Κάτιας δεν θα στεφθεί με επιτυχία, αφού η Μαρία τα πηγαίνει πολύ καλά. Αντίθετα, η Ελευθερία Καρναβά και η Εμμανουέλα Μάινα είναι αυτές που θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας εννέα κορίτσια μέσα στο σπίτι του GNTM.

Εν τω μεταξύ, «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τρία κορίτσια να κάνουν comeback στο παιχνίδι. Πρόκειται για την πρώτη αποχωρήσασα, τη Χαλκιδικιώτισσα Πόπη Γαλέτσα, καθώς και τις δύο κοπέλες, τη Μάινα και την Καρναβά, που τίθενται εκτός αυτή την εβδομάδα. Ξανά όμως στο GNTM θα δούμε την Ειρήνη Καζαριάν, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φωτογραφηθεί µαζί µε τα µοντέλα που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Επιπλέον, στο πλαίσιο των δοκιμασιών, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν την καλύτερη τους πόζα με τους συντρόφους τους, καθώς και με τη μαμά τους.

Ειρήνη ΚαζαριάνμοντέλαGNTM 2