Τηλεόραση|18.11.2019 18:09

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Νέα πρόταση γάμου του Οδυσσέα στην Έρση

Αλέξης Μίχας

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις». Ο Οδυσσέας για κάποιο λόγο που δεν µπορεί να καταλάβει ούτε ο ίδιος «τσιµπάει» απίστευτα στα παραµύθια της Ιφιγένειας για τον «Ιταλό γόη», µε τον οποίο υποτίθεται πως έχει σχέση η Ερση. Εν τω µεταξύ, ο Ακης παίρνει στο σπίτι του το µωρό της Σµαράγδας. Λίγο αργότερα ο Σίµος, χωρίς να αναφερθεί σε ονόµατα, ανεβάζει στο σάιτ του το περιστατικό που έγινε στην Κέρκυρα, όταν ο Μιχαήλ «έπιασε» στο κρεβάτι τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα. Αυτό είναι το πρώτο «χτύπηµα». Ακολουθεί ένα δεύτερο στο οποίο ο δηµοσιογράφος αποκαλύπτει τη σχέση του Αρώνη µε τη Σµαράγδα αλλά και το γεγονός πως έχουν παιδί. Η οργή του φαρµακοβιοµήχανου θα τον οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ο Οδυσσέας βρίσκει την Ερση και της δείχνει πώς αισθάνεται πραγµατικά γι’ αυτή, όµως οι πληγές του παρελθόντος κάνουν την Ερση πολύ επιφυλακτική απέναντί του. Ο Μιχαήλ επισκέπτεται την Ηλιάνα στην κλινική και τα σκληρά του λόγια τη φέρνουν στα όρια της νευρικής κρίσης. Ο Νικηφόρος και η Εύα έρχονται όλο και πιο κοντά και τα πράγµατα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά γι’ αυτό το ζευγάρι. Ο Εκτορας είναι σίγουρος πλέον ότι θέλει να ακολουθήσει µια καριέρα στα πολιτικά και η Στέλλα τού κανονίζει ραντεβού µε το κόµµα της ∆ηµιουργικής Πορείας. Ο Οδυσσέας εκφράζει για άλλη µια φορά στην Ερση πόσο βαθιά την αγαπάει και της ξανακάνει πρόταση γάµου! Ο Σπύρος, εκεί που δεν το περιµένει, δέχεται επίσκεψη από τον πατέρα του, τον Βαγγέλη (Ιεροκλής Μιχαηλίδης).

Η Ολυµπία στριµώχνει τους γονείς της και µαθαίνει την αλήθεια σχετικά µε τον γάµο τους. Η Νόνα καλεί τον Μιχαήλ, τον Οδυσσέα και τη Ναυσικά στο σπίτι της, έτοιµη να αποκαλύψει το µεγάλο µυστικό και να τους πει όσα συνέβησαν εκείνη την Πρωτοχρονιά που εξαφανίστηκε ο Μάρκος. Οι φοβερές αποκαλύψεις συγκλονίζουν τους πάντες, καθώς ανατρέπουν τα όσα ήξεραν τόσα χρόνια για την εξαφάνιση του πατέρα τους. Μιχαήλ και Οδυσσέας καλούνται πλέον να χειριστούν διαφορετικά αυτή την περίεργη υπόθεση, προκειµένου να µάθουν αν ζει ο πατέρας τους.

Η ανακάλυψη της Ολυµπίας ότι οι γονείς της χωρίζουν και πολύ περισσότερο ότι η Εύα έχει ερωτική σχέση µε τον Νικηφόρο σπρώχνουν τη µικρή σε µια τελείως αυθόρµητη και θυµωµένη αντίδραση, µε δυσάρεστα αποτελέσµατα. ∆ιώχνει την Εύα από το σπίτι µε µεγάλη σκληρότητα και ζητάει να µείνει µε τον πατέρα της!

Ο Οδυσσέας, στην προσπάθειά του να µάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, πιέζει για άλλη µια φορά τη Νόνα να του εξοµολογηθεί τα πάντα… Ο πατέρας του Σπύρου δηµιουργεί διάφορες καταστάσεις στην Κέρκυρα και αρχίζει να παίρνει δανεικά και αγύριστα µε ευφάνταστο τρόπο από όποιον βρει µπροστά του! Τα νέα για τον θάνατο του βουλευτή του κόµµατος της Αναγέννησης σοκάρουν πολλούς από τους ήρωές µας, καθώς είχαν προσωπικές σχέσεις µαζί του. Ο Μιχαήλ παίρνει επιτέλους µε νόµιµο τρόπο τη γονική επιµέλεια της Αριάδνης.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TV Έθνος (17/11)

Ανδρέας Γεωργίου8 λέξεις