Τηλεόραση|22.11.2019 13:07

Άγριες Μέλισσες: Η σκληρή σκηνή που προκάλεσε σάλο - Τι απαντά η Παπαθωμά

Newsroom

Μία αρκετά έντονη σκηνή προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/11) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Βιολέτα, αφού έχει ερωτοτροπήσει κρυφά με τον Κωνσταντή σε έναν στάβλο, εκείνος αποφασίζει να την εκδικηθεί παίρνοντας της τα ρούχα και εξαναγκάζοντάς τη να βγει ξυπόλυτη με τα εσώρουχά της στους δρόμους του χωριού, βιώνοντας τον απόλυτο εξευτελισμό.

Ζήτησα η σκηνή να γίνει ακόμα πιο δραματική 

Το πρωί της Παρασκευής (22/11), η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε πως θα εμφανιστεί με τα εσώρουχα στη σειρά.

«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου άψογος οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο η αλήθεια είναι. Το πιο δύσκολο ήταν ο στάβλος, σε έναν αληθινό στάβλο που ζουν άλογα, μύριζε λίγο. Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτή τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωθε καθόλου καλά. Είναι μια σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Ζήτησα από την σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική. Τον προετοίμασα τον γιο μου, αλλά βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω, μου απαγόρευσε αυτή τη σκηνή αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους» είπε η ηθοποιός. 

To Twitter εναντίον του Κωνσταντή 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη σκηνή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter με τους περισσότερους να δείχνουν τη συμπάθεια τους προς τη Βιολέτα και να κατακρίνουν τον Κωνσταντή. 

T
T
T
T
T
T

Το twitter θυμήθηκε τον «Κατήφορο» στη σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»

Μόλις προβλήθηκε στο τρέιλερ μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου με τη σκηνή του διασυρμού, αρκετοί χρήστες του twitter έκαναν τον παραλληλισμό με την ελληνική ταινία «Ο Κατήφορος». Σε αυτή, ο Νίκος Κούρκουλος παρασέρνει τη Ζωή Λάσκαρη σε ένα δασάκι και αφού την γδύνει της παίρνει τα ρούχα και εξαφανίζεται. 

T
T
Θεοφανία ΠαπαθωμάΆγριες μέλισσες