Τηλεόραση|24.11.2019 12:47
Οι «8 λέξεις» πάνε για δεύτερη σεζόν (pic)
Αλέξης ΜίχαςΣε πολύ καλό κλίµα πραγµατοποιήθηκε η συνάντηση του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου µε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Εθνος», υπάρχει καταρχήν προφορική συµφωνία για συνεργασία και την επόµενη σεζόν και πιθανότατα µε συνέχεια των «8 λέξεων», καθώς τα στελέχη του σταθµού είναι ικανοποιηµένα από την τηλεθέαση.
Την ίδια στιγµή, µια φωτογραφία που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram προκάλεσε µεγάλα ερωτήµατα για τις εξελίξεις στη σειρά. Θα βρεθεί όλη η οικογένεια Καλλέργη στη φυλακή για τη δολοφονία της ερωµένης του πατριάρχη της οικογένειας Μάρκου Καλλέργη (Βύρων Κολάσης), ο οποίος επιστρέφει; Το καρέ µε τις χειροπέδες έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε ακόμη
- Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
- Αλλάζουν τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
- Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού