Τηλεόραση|24.11.2019 19:12

GNTM 2: Αγριο παρασκήνιο με... μαχαιρώματα, φαβορί και αουτσάιντερ (vids)

Φωφώ Μπόνιου

«Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα τους» λέει η Κέισι για τις συγκεκριμένες κοπέλες, ενώ η Χαρά, στο ίδιο κλίμα, συμπληρώνει ότι «off camera η Κάτια είναι σαν νταλικέρης και on camera γατάκι». Η Ολγα, από την πλευρά της, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την Κάτια ως «την πιο κακιά μέσα στο σπίτι, που δεν μιλούσε ποτέ σε κορίτσια εκτός της ομάδας της». Μήλον της Εριδος είναι και η Ασημίνα των FF, η οποία, κατά την πλειονότητα των κοριτσιών, «δείχνει άλλη μέσα στο σπίτι, απ’ ό,τι στις συνεντεύξεις».

Τα πυρά των FF εξαρχής συγκέντρωνε η Ελευθερία Καρναβά, το κορίτσι που κέρδισε το golden pass και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν τους έλεγα ούτε καλημέρα για να μην έχουν κανένα πάτημα. Έκλαιγα πάρα πολύ, στενοχωριόμουν εύκολα. Οι FF δεν με ήθελαν μέσα στο σπίτι. Η Κάτια έβλεπε ένα πιάτο και το έλεγε σε μένα, μπορεί να μην ήταν δικό μου αλλά σε μένα απευθυνόταν» είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» η 20χρονη παίκτρια, την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις κοριτσιών που αποχώρησαν από το παιχνίδι, η Κάτια αποκαλούσε off camera «άχρηστη».

Εκτός όμως από την Ελευθερία, και η Μαρία φαίνεται να ενοχλεί με τη στάση της την ομάδα της Κάτιας. «Γυρίζει με τα γυαλιά μέσα στο σπίτι. Αν φύγει, το σπίτι θα είναι διαφορετικό και σίγουρα πιο καθαρό» επισημαίνει η Κάτια. Η Αννα, και αυτή στο ίδιο κλίμα, θεωρεί ότι η αγρότισσα Μαρία είναι «αδιάκριτη και κρυφακούει», ενώ η Ασημίνα δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει «γελωτοποιό».

Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε με αφορμή μία άπλυτη κατσαρόλα. Όταν οι FF ξύπνησαν το πρωί και μπήκαν στην κουζίνα, αντίκρισαν μία βρώμικη εστία και μία κατσαρόλα με φαγητό ημερών. Έξαλλες κάλεσαν τη Μαρία σε… απολογία, επιρρίπτοντάς της ευθύνη για την κατάσταση, λέγοντας ότι σιχαίνονται τον πάγκο της κουζίνας έτσι όπως τον έχει αφήσει και ότι θα πρέπει η Μαρία να ξέρει τα βασικά σε ό,τι αφορά την καθαριότητα. Η Μαρία, από την πλευρά της, σχολίασε ότι «δεν πρόκειται να καθαρίσω και αν θέλω μπορώ να ρίξω την κατσαρόλα με τα φασόλια στο πάτωμα», δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα αντιπάθειας μεταξύ τους.

Το σίγουρο πάντως είναι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ότι το σπίτι του GNTM επισκέπτεται τρεις φορές την εβδομάδα συνεργείο καθαρισμού, τις ώρες που τα κορίτσια απουσιάζουν από το σπίτι. Επίσης, κάθε Κυριακή οι διαγωνιζόμενες παραλαμβάνουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ με τις προμήθειες και τις παραγγελίες τους, ενώ σε κάθε αποστολή εκτός σπιτιού η παραγωγή έχει επιλέξει τη λύση του catering για τις καλλονές.

Τα φαβορί και οι δύο «χαμένες» της εβδομάδας

Ριάλιτι χωρίς φαβορί δεν γίνεται, αν και στο «GNTM», δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δεν γυρίζεται ταυτόχρονα με την προβολή των επεισοδίων, τα spoiler δίνουν και παίρνουν.

Όπως και να ’χει πάντως, οι παίκτριες τις οποίες καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν να έχουν μια θέση στην πεντάδα του διαγωνισμού, είναι αυτές που μέχρι στιγμής έχουν και τις περισσότερες επιτυχίες σε επίπεδο φωτογραφίσεων. Συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο, που βρίσκεται στα πέντε καλύτερα μοντέλα του διαγωνισμού, έχει μέχρι στιγμής κερδίσει δύο καλύτερες φωτογραφίες και μία δοκιμασία επιβράβευσης. Εξίσου καλή όμως είναι και η πορεία της Κέισι Μίζιου, αφού μετρά στην πορεία της στο παιχνίδι δύο απίθανα κλικ. Μία θέση στην πεντάδα έχει και η Χαρά Παππά, η οποία αν και διαρκώς βρίσκεται στις καλύτερες φωτογραφίες των εβδομαδιαίων φωτογραφίσεων, έχει κερδίσει δύο φορές, μία για τη φωτογράφιση και μία στο πλαίσιο επιβράβευσης. Ωστόσο, το χαμογελαστό κορίτσι δεν κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να φτάσει στον μεγάλο τελικό με τις τρεις διεκδικήτριες, που όπως μαθαίνουμε είναι η Κάτια, η Κέισι και η Αννα-Μαρία, η οποία και μετρά μία επιτυχία στον διαγωνισμό.

Σημειωτέον ότι η νεότερη παίκτρια, η 18χρονη πιανίστρια, έχει χαρακτηριστεί ως «μπρατόπουλο», δηλαδή ως ένα μοντέλο σαν αυτά που επιλέγει για τις επιδείξεις του ο Αγγελος Μπράτης. Θέση στην πεντάδα, όχι όμως στον τελικό έχει και η χειμαρρώδης πολλές φορές Μαρία Μιχαλοπούλου, που έχει πάρει τα εύσημα για ένα κλικ. Τέλος, η Αννα Χατζή μπορεί να έχει κερδίσει τις αντιπάλους της στο σπίτι του «GNTM», αποσπώντας συνολικά τρεις καλύτερες φωτογραφίες, ωστόσο είναι εκείνη που μαζί με την Ασημίνα Χαρίτου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποχωρούν αυτήν την εβδομάδα από το παιχνίδι, αφήνοντας μόνη εκπρόσωπο των FF την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αποχώρησε και χώρισε 

Αποφάσισε με τη συμμετοχή της στο GNTM να γυρίσει σελίδα σε επαγγελματικό επίπεδο, με την προτροπή του συζύγου της. Η Εμμανουέλα Μάινα, το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά που δεν δίστασε να πει «ναι» στο αγορίστικο λουκ που της πρότεινε η παραγωγή, αποχώρησε από το παιχνίδι την εβδομάδα που μας πέρασε, προσδοκώντας κάτι καλύτερο από τον χώρο του μόντελινγκ.

Ωστόσο, η γλυκιά Εμμανουέλα αποφάσισε να κάνει ένα βήμα και στα προσωπικά της, παίρνοντας διαζύγιο. Το ζευγάρι, που μέχρι πρότινος κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη, έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, με το μοντέλο να βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

GNTMGNTM 2