Τηλεόραση|25.11.2019 14:39

Άγριες Μέλισσες - Αναστάσης Ροϊλός: Υπάρχουν ζευγάρια στη σειρά που δεν έχουμε δει ακόμα (vid)

Newsroom

Ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως γνωρίζει καινούριες εξελίξεις για τις «Άγριες Μέλισσες» και πως όταν έμαθε τον ρόλο που θα παίξει, δηλαδή τον Νικηφόρο, δεν ήθελε να ακούσει γι’ άλλο ρόλο. 

«Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της, το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα θέμα άλλο. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως. Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο για να γίνει» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, ανέφερε πως στα πρώτα επεισόδια αναγκάστηκε να φορέσει περουκίνι καθώς όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, το μαλλί του ήταν πολύ κοντό, ενώ για τον ρόλο χρειαζόταν πλούσια κώμη. Έτσι, φόρεσε ένα περουκίνι που θα συμπλήρωνε τα μαλλιά του.

«Ήταν δύσκολα να δουλεύω με το περουκίνι. Φυσικά είχα στήριξη από τους ανθρώπους στα παρασκήνια. Χαίρομαι που δεν καταλάβατε κάτι. Είναι δύσκολο να δουλεύεις με κάτι ξένο πάνω σου. Ειδικά όταν βλέπεις την περιγραφή του ρόλου και λέει γοητευτικός. Και πρέπει να γοητεύσει μια γυναίκα. Κοίταζα τον εαυτό μου και έλεγα καμία γοητεία. Αλλά η αμέσως επόμενη σκέψη είναι πως πρέπει να το βρεις. Όταν γεννιέται ένα πρόβλημα, πρέπει να βρεις τρόπο να το ξεπεράσεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αναστάσης Ροϊλός. 

Άγριες μέλισσες