Τηλεόραση|26.11.2019 11:03

GNTM 2: Η τριπλή αποχώρηση και η δοκιμασία «κομάντο» (vid)

Newsroom

Όσοι τηλεθεατές πίστεψαν ότι τα «βάσανα» για τα μοντέλα του «GNTM 2» έχουν τελειώσει έκαναν λάθος. Στη χθεσινή δοκιμασία, τα κορίτσια του ριάλιτι  κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια «στρατιωτικού τύπου» δοκιμασία και φωτογραφήθηκαν κάνοντας «έρπινγκ» στη λάσπη ή σκαρφαλώνοντας σε μια ειδική κατασκευή με σκοινιά. 

Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι οι παίκτριες που δεν ικανοποίησαν τους κριτές και απέσπασαν τα χειρότερα σχόλια ήταν η Κάτια, η Χαρά και η Ασημίνα - τρεις κοπέλες που θεωρούνται από τα «δυνατά χαρτιά» του GNTM

Η Βίκυ Καγιά με αυστηρό τόνο τις ενημέρωσε πως κανονικά πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν ισάξιες και κακές. Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές -και τα μοντέλα- φοβήθηκαν ότι το παιχνίδι θα «αποδεκατιστεί» σε μία βραδιά.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τη μεγάλη ανατροπή και ενημέρωσε πως Κάτια, Χαρά και Ασημίνα θα παραμείνουν στον διαγωνισμό, και έχουν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Δείτε τη στιγμή της υποτιθέμενης αποχώρησης στο βίντεο:

T

Νικήτρια της δοκιμασίας «κομάντο», που κατάφερε καλύτερα από τις υπόλοιπες παίκτριες να πάρει μια αθλητική πόζα στις λάσπες, ήταν η Μαρία. Το μοντέλο πήρε σαν δώρο μια ημέρα σε spa, αν και τα δύσκολα για εκείνη έρχονται στο επόμενο επεισόδιο του «GNTM».

T

GNTM 2GNTM