Τηλεόραση|27.11.2019 09:43

GNTM 2: To εξώφυλλο στο Madame Figaro και οι 3 παίκτριες που επέστρεψαν (vid)

Newsroom

Τα μοντέλα του GNTM περιμένουν με ανυπομονησία να φτάσουν στο τέλος του διαγωνισμού, όμως αυτό φαίνεται ότι καθυστερεί καθώς η παραγωγή έκανε και πάλι την ανατροπή βάζοντας τρεις παλιές παίκτριες ξανά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι. To team του περιοδικού Madame Figaro έκανε κάστινγκ για την πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου του και επέλεξε την επιστροφή τριών κοριτσιών: της Ελευθερίας, της Εμμανουέλας και της Πόπης, που πόζαραν για τη δοκιμασία.

Διαβάστε ακόμα: GNTM 2: Άγριο παρασκήνιο με... μαχαιρώματα, φαβορί και αουτσάιντερ (vids)

Πολλές κοπέλες (ειδικά η παρέα των FF) δυσαρεστήθηκαν με αυτή την εξέλιξη, ειδικά όταν αργότερα ανακοινώθηκε ότι τη δοκιμασία κέρδισε η Μαρία, η οποία τη Δευτέρα είχε τη φωτογραφία του καλύτερου... κομάντο, και την Τρίτη έγινε το κορίτσι της Madame Figaro (με αρκετή βοήθεια από τη Βίκυ Κάγια).

T

Η Εμμανουέλα, που είχε άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει πόσο θέλει τη νίκη, τελικά αποχώρησε. Αν και οι υπεύθυνες του Madame Figaro είχαν ενθουσιαστεί με το πρόσωπό της, τελικά δεν ικανοποίησε με τη φωτογραφία της τους κριτές και ξαναμάζεψε τα πράγματα που λίγες ώρες πριν είχε πάει στο σπίτι του GNTM.

T

GNTM 2Βίκυ ΚαγιάGNTM