Τηλεόραση|30.11.2019 02:15

ΕΛΙΦ spoiler: Η Αρζού απάγει την Ιντζί αντί για την Ελίφ!

Άκης Φωτόπουλος

O Oυμίτ σε μια ύστατη προσπάθεια να προσεγγίσει την Αρζού της στέλνει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη και καταφθάνει και σπίτι της. Όμως η πόρτα είναι κλειστή γι’ αυτόν. Η Αρζού από το παράθυρο τον βλέπει και του λέει χαρακτηριστικά: «Μάταια προσπαθείς». Παράλληλα σηκώνει το τηλέφωνο της και επικοινωνεί με έναν άγνωστο στον οποίο και ακούγεται να του λέει τα εξής: «Μου είπαν ότι θα μπορούσα να σας εμπιστευθώ. Το όνομά της είναι Ελίφ Εμίρογλου και πρέπει να είναι τώρα στο σχολείο. Πάρτε την από εκεί και κάντε ότι συμφωνήσαμε».

Εν τω μεταξύ, η Ελίφ, η Ιντσί και ο Ταυλάν  έχουνε διάλειμμα στο σχολείο και μιλάνε με συμμαθητές τους. Κάποια στιγμή η Ιντζί απομακρύνεται από κοντά τους. Οι άνδρες που έχει στείλει η Αρζού παραμονεύουν τα παιδιά έξω από το σχολείο. Βλέπουν την Ιντσί μόνη της και την μπερδεύουν με την Ελίφ.  Την κατάλληλη στιγμή τρέχουν προς το μέρος της και την αρπάζουν νομίζοντας ότι είναι η Ελίφ. Την τυλίγουν σε μια κουβέρτα και απομακρύνονται. Ο Ταυλάν και η Ελίφ μόλις αντιλαμβάνονται ότι η Ιντσί δεν είναι κοντά τους αρχίζουν να τη ψάχνουν.

Η Ιντσί βρίσκεται με τους απαγωγείς της στο αυτοκίνητο τους και κλαίει ασταμάτητα. Τους ζητεί να την αφήσουν και οι δράστες της απαγωγής τη λένε με βίαιο τρόπο να σωπάσει. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο ενός εκ των απαγωγέων. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου είναι η Αρζού η οποία ρωτά αν έχουν στα χέρια τους την Ελίφ. Οι ληστές απαντούν καταφατικά και η Αρζού χαρούμενη τους λέει που να τη πάνε και παράλληλα μονολογεί: «Επιτέλους ήρθε η ώρα να απαλλαγώ από αυτό το κορίτσι»!

ΑρζούΕλίφStar