Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Η ηθοποιός που έσπασε το εμπάργκο ύστερα από 15 χρόνια (vid)
NewsroomΜια ιδιαίτερη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου (30/11), αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή. Με ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατάφερε να κρατήσει τους τηλεθεατές για ακόμα μία φορά στα σπίτια τους.
Έκπληξη της βραδιάς, ο Τάκης Ζαχαράτος που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με το μοναδικό του ταλέντο. Ωστόσο, η ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, βρέθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στην έναρξη του επεισοδίου ανέφερε: «Ήρθα για τον Σταμάτη μας, που χάρηκα πολύ με κάλεσε, μεγάλη τιμή ήταν αυτή και για όλους σας. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι και είναι πάρα πολύ ωραία παρέα αυτή».
Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μάλιστα, της ζήτησαν να τραγουδήσει, με την ίδια να τονίζει πως «δεν είμαι προετοιμασμένη».
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
- Περιστέρι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης Χριστίνας - Καταγγελίες για 10 ασθενοφόρα στο πάρτι