Τηλεόραση|01.12.2019 15:27

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Ηλιάνα σε νευρική κρίση

Αλέξης Μίχας

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Η είδηση πως η Νόνα ομολόγησε τον φόνο της Βασιλικής πέφτει σαν βόμβα και αναγκάζει τη Ναυσικά να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Κέρκυρα. Στην Αθήνα, η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου. Θορυβημένος από τις εξελίξεις με τη Νόνα, ο Μιχαήλ κάνει ένα πολύ ύποπτο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο πατριάρχης της οικογένειας Μάρκος Καλλέργης!

Ναυσικά και Οδυσσέας μαθαίνουν με λεπτομέρειες την κατάθεση της Νόνας και μπαίνουν σε βαθιές σκέψεις. Ο εισαγγελέας βγάζει απόφαση και η Νόνα διώκεται για φόνο εκ προμελέτης. Ωστόσο, λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας δεν διατάσσεται προφυλάκισή της, αλλά κατ’ οίκον περιορισμός. Η Ηλιάνα, που παρακολουθεί μέσα από τα social media τον Οδυσσέα και την Ερση, φτάνει στα όριά της και η αντίδρασή της προς τον Οδυσσέα δείχνει ότι η κοπέλα είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ο Αλέκος δίνει άλλη μια «καυτή» πληροφορία στον Σίμο, την οποία ανεβάζει άμεσα στο σάιτ του.

Η Ναυσικά ενημερώνει τον Μιχαήλ για την επίθεση της Ηλιάνας προς τον Οδυσσέα, και αυτός με τη σειρά του μιλάει στον Ακη προειδοποιώντας τον να τη μαζέψει. Η Ηλιάνα αρνείται ότι του τηλεφώνησε, αλλά η Ερση έχει φροντίσει να κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Σίμος γίνεται όλο και πιο αυστηρός με την Ολυμπία, γεγονός που την ωθεί να τηλεφωνήσει στην Εύα, κάνοντας μια κίνηση συμφιλίωσης.

Η Ρωξάνη έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αριάδνη, ενώ η Ηλιάνα χάνει για μια ακόμη φορά την ψυχραιμία της. Εχοντας πλέον ξεπεράσει κάθε όριο λογικής, δεν σταματάει να παίρνει τηλέφωνα και να βρίζει τον Οδυσσέα με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας τον για όλα τα δεινά που την έχουν βρει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, η Ερση μαγνητοφωνεί αυτές τις συνομιλίες, μη βρίσκοντας άλλον τρόπο να αντιμετωπίσει τις εκρήξεις της Ηλιάνας.

Κατόπιν στέλνει τις ηχογραφήσεις στον Ακη Αρώνη και η συνέχεια είναι πολύ δυσάρεστη για την Ηλιάνα, η οποία πλέον αποκαλύπτεται και στα μάτια του πατέρα της. Ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη είναι έξω για φαγητό και κάποιος τους φωτογραφίζει με κινητό. H αντίδραση του Μιχαήλ σε αυτό, μη αναμενόμενη!

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TV Έθνος (1/12)

Ανδρέας Γεωργίου8 λέξεις