Τηλεόραση|02.12.2019 13:14

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα

Newsroom

Έξι μήνες πέρασαν από τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου Πάνου Ζάρλα. Το χαμογελαστό παιδί, που το κοινό γνώρισε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Power Of Love». Ο νεαρός έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε προσέκρουσε με ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, το βράδυ των γενεθλίων του.

Το μνημόσυνο του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, έγινε σε κλειστό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο στους Αμπελόκηπους, με ηχηρή απουσία αυτή της πρώην συντρόφου του, Στέλλας Μιζεράκη. Στο μνημόσυνο βρέθηκαν ο Μιχάλης Κάββαλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζούλια Καραγιάννη, Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, συμπαίκτες του άτυχου νεαρού, ενώ η απουσία της πρώην αγαπημένης του συζητήθηκε και όλοι αναρωτήθηκαν για την απουσία της..

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Στέλλα Μιζεράκη απουσίαζε από το μνημόσυνο γιατί ένας συγγενής της ήταν στο νοσοκομείο. Δείτε όλα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

 

Στέλλα ΜιζεράκηΠάνος ΖάρλαςPower of Love